2018. november 16., péntek - Ödön

Karácsony a Hotel Abacusban ****

abacus karAz Abacus Business & Wellness Hotel****+ a fővárostól mindössze 15 percnyi autóútra, Herceghalmon található. A modern stílusú, kültéri jakuzzikkal kiegészült 1600 m2-es wellness központtal rendelkező szálloda Karácsonykor is különösen közkedvelt úticélja az utazni vágyóknak.

A szálloda úgy állította össze karácsonyi csomagját, hogy szolgáltatásainak sokszínűségével egy nagyon színvonalas és komplex csomagot biztosítson ide érkező vendégeik részére. Az érdeklődőknek 2017. november 10-ig előfoglalási árakat biztosít a szálloda, melynek keretén belül 10% kedvezménnyel lehetséges szobafoglalás.

A karácsonyi csomag keretén belül svédasztalos reggelivel és bőséges vacsorával, korlátlan wellness használattal, szertartásos szauna szeánszokkal, gyertyafényes esti fürdőzéssel és további remek programokkal (pl. délutáni forralt bor, kakaó és desszert kóstoló) kívánják megteremteni a tökéletes pihenés feltételeit. A vendégek december 24-én ünnepi vacsorán vehetnek részt, melyet hangulatos élőzene kíséretében fogyaszthatnak el.

A szálloda az ünnepek alatt is rendkívül nagy népszerűségnek örvend a gyermekkel/gyermekekkel érkező családok körében is, mely elsősorban az Abacus Manó Klub kínálta fantasztikus gyermekprogramoknak köszönhető. Az animációs programok képzett animátorok vezénylésével zajlik, mely során délelőttől egészen estéig gondoskodnak a kisebbek és nagyobbak felhőtlen szórakozásáról.

A programkínálat nagyon változatos, egyaránt megtalálhatóak a kézműves, ügyességi és logikai játékok,  így itt garantáltan minden gyerek megtalálja a kedvére való elfoglaltságot. Eközben a szülők luxus körülmények között élvezhetik a wellness kínálta lehetőségeket, valamint Tóth Ferenc Executive Chef irányításával a szálloda éttermének kulináris élvezeteket nyújtó gasztronómiai szolgáltatásait egyaránt.

Árak és további információ

Elérhetőségeink:

ABACUS Business & Wellness**** superior
2053 Herceghalom, Gesztenyés út 3.
Központi telefonszám: 
Fax: +36-23/532-361
E-mail cím:  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Internet: www.abacus.huwww.abacushotel.hu(Esemény Menedzser)

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Black TOOL Friday!

 
Tudtad???
 

A fekete péntek, vagy Black Friday a hálaadást követő péntek elnevezése az Egyesült Államokban, mely ott a hagyományos bevásárlási szezon kezdete. 1966 óta használják a Black Friday elnevezést, melynek használata 2009-re vált általánossá világszerte. Mivel a hálaadás az Egyesült Államokban november negyedik csütörtöke, ezért a Black Friday mindig november 23-29. közé esik, a
 

TERMESZ Szerszámház Budaörsnél pedig
November 23-án pénteken lesz!!!!


 Már reggel 8.00 órától, egészen 18.00 óráig várlak a Black Friday napon a Termesz Szerszámházban!
 
Keresd a Black Friday emblémát az üzletben lévő termékeken, mi pedig azonnal érvényesítjük az akár 50% kedvezményt!!!!!!!

 

TERMESZ SZERSZÁMHÁZ

2040 Budaörs, Károly király u.27/A.

www.termesz.hu

 

E kupon kinyomtatásával, kedvezménnyel vásárolhatsz 2018. november 23-án  a nyitvatartási idő alatt, az üzletben lévő termékekre! A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, az akciós termékekre nem érvényes, és nem meghosszabbítható! Készpénzre nem váltható!

Kockázol, vagy kockáztatsz?!


Ugyan idén november 13-a nem péntekre esik, de azért a szerencsét, és a kedvezményt nem engedjük elszaladni.

A játék lényege, hogy választhatsz a fix 10%, vagy a három kockával dobható, maximum 18%-os kedvezmény közül.

Mindenkinek egy lehetősége van a dobásra, ami minimum 3%, vagy a maximum 18%, vagy a fix10%. A döntést a Te kezedbe adjuk, de utólagosan már nem lehet választani a fix 10%-os kedvezményt.

Genius szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban!

 
Vagy kockázol, vagy kockáztatsz!

 
Gyere el üzletünkbe 2018. november 13-án kedden, és ragadd meg a szerencsédet a kockákkal.
 
Az üzletben található összes termékre érvényes a kedvezmény, kivéve a már akciós, és kedvezményes árú termékeket! A kedvezményt a számla végösszegéből vonjuk le. A kedvezmény készpénzre nem váltható, későbbi vásárlás során nem érvényesíthető, és kizárólag 2018. november 13-án 8.00 és 17.00 óra között vehető igénybe.


Addig is tekintsd meg a
GENIUS új GT-19 nagykatalógusát!
►►

 


 TERMESZ SZERSZÁMHÁZ

2040 Budaörs, Károly király u.27/A.

www.termesz.hu