2018. szeptember 18., kedd - Diána

Advent Prágában, 2017. december 15-17.

advent praga mav kicsiAdventkor vár Prága! A csupa bájjal, romantikával, különleges ételekkel és sörökkel büszkélkedő Prága óvárosát 1992-től az UNESCO Világörökség részeként tartják számon. A történelmi város fekvésének és patinás óvárosának köszönhetően Prága az egyik legkedveltebb közép-európai úti cél.

Az elmúlt évszázadok során olyan nevekkel és jelzőkkel illették, mint „az arany város", a „városok királynője" vagy a „száztornyú Prága. A történelmi városközpont nosztalgiáját a modern városrészek élettel teli nyüzsgése ellensúlyozza. A város már november közepétől ünnepi díszbe öltözik, feldíszített karácsonyfák, különféle vásárfiát kínáló árusok, karácsonyi hangulat vár mindenkit.

Az adventi vonat fedélzetén kellemes hangulat, közösségi programok, étkező- és bárkocsi fogadja a vendégeket.

advent praga mav

Fakultatív programok Prágában:

A) Autóbuszos kirándulás idegenvezetéssel Cesky Krumlovba, az UNESCO Világörökség listáján szereplő festői kisvárosba: 10.990 Ft/f
B) Vacsora a híres U Fleku Étteremben: 9.990 Ft/fő
C) Jazz Est a Moldván hajózva, vacsorával: 20.500 Ft/fő
D) Gyalogos városnézés Prágában helyi magyar idegenvezetővel: 4.590 Ft/fő
E) Autóbuszos kirándulás Kutna Horába, idegenvezetéssel: 13.590 Ft/fő

Részvételi jegyek Standard osztály, Pullman Club osztály és Imperial Club kocsi osztályra, három és négy csillagos szállodába elővételben válthatók!
Részvételi jegy Standard osztályon, három csillagos szállodában már 49.990 Ft/fő ártól váltható

Online jegyvásárlás

MÁV Nosztalgia Jegyiroda (Budapest-Nyugati pályaudvar 10. vágánya mellett)

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

lakastextilonline.hu


Patinás, elegáns belső terek díszítésére ajánljuk a fényes, ezüst vagy aranyszállal átszőtt szőnyegeket. Az átlagon felüli iroda ékessége, modern és stílbútorokhoz egyaránt ajánlott!