2018. június 23., szombat - Zoltán

A külföldre utazó magyarok fele nagy kockázatot vállal

utazasBár évente számos elemzés készül az utasbiztosítás fontosságáról, mégis a biztos külföldi nyaralásról gondoskodó utazók száma alig nőtt az elmúlt években. Pedig rengeteg pénzbe kerülhet, ha bajunk esik küldföldön. A Netrisk.hu felmérése szerint úti céltól függetlenül az utazók csupán fele köt utasbiztosítást, és ennek 16 százaléka csak az utazás napján.

A bebiztosított utazások növekedése egyenesen arányos a saját szervezésű utak számának emelkedésével, tehát azok, akik utazásukat maguk szervezik, aktívabban kötnek biztosítást.

Népszerű, de téves gondolat, hogy a bankkártyához kapott utasbiztosítások személyre szabott és teljes körű megoldást nyújtanak majd a külföldi családi nyaraláson felmerülő, betegség, baleset, poggyász és lopás kockázatokra. Az ilyen jellegű sztenderd biztosítási csomagoknál, azok kiállításakor, jó eséllyel sem a szolgáltató, sem a kártyatulajdonos nem tudja, hogy a jövőben pontosan milyen úti célt választ és milyen kockázatokra lesz szüksége.

A cikk folytatása itt olvasható

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

lakastextilonline.hu


Patinás, elegáns belső terek díszítésére ajánljuk a fényes, ezüst vagy aranyszállal átszőtt szőnyegeket. Az átlagon felüli iroda ékessége, modern és stílbútorokhoz egyaránt ajánlott!