Nyomtatás

Kosztümös sétákkal készül Eger a Turizmus Világnapjára

2019-09-18 331

tinodiA szeptember 27. délutánjára tervezett élménysétán Tinódi Lantos Sebestyénnel és Dobó Istvánnal is találkozhatnak az érdeklődők. A Turizmus Világnapjára több szolgáltató is kedvezményekkel készül. A Turizmus Világnapját az ENSZ Turisztikai Világszervezete kezdeményezésére minden év szeptember 27-én azzal a céllal ünnepeljük...

...hogy ezen a napon a turisták és a turisztikai szolgáltatók, valamint a turisztikai szektorban dolgozók együtt emlékezzenek meg a turizmus társadalmi, kulturális és gazdasági értékéről.

Délután 16:30-tól többek között különleges élménysétával ünnepelik Egerben a Turizmus Világnapját.

Az érdeklődők kosztümös idegenvezetők kíséretében keresik fel Eger néhány emblematikus pontját, ahol megelevenedő történelmi és irodalmi alakok köszöntik személyesen a séták résztvevőit.

A délutáni séta alkalmával "találkozni" lehet Tinódi Lantos Sebestyénnel, Dobó István várkapitánnyal, Eszterházy Károly püspökkel és Bródy Sándor íróval. A sétán a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

egerkoszt

Szeptember 27-én idegenvezetéssel lehetőség nyílik felmenni a Főegyházmegyei Könyvtár karzatára, a Varázstoronyban pedig rendhagyó természettudományos foglalkozásokkal várják az érdeklődőket.

Több egri szolgáltató is kedvezményekkel készül a Turizmus Világnapjára.

Forrás: turizmus.com

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek