Nyomtatás

Két World Travel Awards díjat kapott a Kempinski

2019-06-12 366

kampA Kempinski Hotel Corvinus Budapest a World Travel Awards 2019. évi szavazásán ötödször nyerte el a „Magyarország vezető szállodája” címet – tudatta a Kempinski. A hotel legnagyobb lakosztályát, a Corvinus Royal Suite-ot ugyancsak kitüntették, megkapta a „Magyarország vezető szállodai lakosztálya 2019” címet.

A díjátadó gálát június 8-án tartották Madeirán.

„Külön öröm számomra, hogy éppen most kaptuk meg az elismerést, ugyanis áprilisban zárult felújítási projektünk második szakasza. Újabb két vendégemeletet adtunk át felfrissített, illetve teljesen átépített szobákkal és lakosztályokkal. Eddig összesen öt vendégemelet felújításával készültünk el, 33 teljesen átépített szobával, 23 lakosztállyal és 228 felfrissített szobával” – mondta Stephan Interthal, a hotel igazgatója.

kemp

A nemrégiben befejeződött második felújítási szakasz az összesen 3,8 milliárd forintos (12 millió eurós) értékű beruházási projekt része.

A felújítási program célja, hogy a vendégek modern esztétikai élményben részesüljenek a szálloda minden területén, és megkapják az összes olyan szolgáltatást, amelyekre az üzleti és szabadidős utazónak napjainkban szüksége van, és amelyeket elvár egy luxusszállodában.

A neves brit dizájner, Alex Kravetz tervei szerint átépített szobákban a pasztellszínek dominálnak. A drapériákra jellemző elegáns arany, nyugalmat árasztó szürke, decens platina árnyalatok remekül kiegészítik a meleg sötétbarna faburkolatot.

kemp2

A teljesen felújított szobákba és lakosztályokba a hotel 31 kortárs festményt vásárolt, amelyek a szálloda több mint ezer darabból álló műgyűjteményét gazdagítják.

Forrás: turizmus.com

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek