2019. április 25., csütörtök - Márk

Gyógyszálló és balneoterápiás centrum épül Nagykőrösön

welA Virágos Magyarország verseny keretében hazánkat Ausztriában hamarosan képviselő Nagykőrös nemcsak a környezetszépítésben jeleskedik évek óta, de a városfejlesztés és a turizmus egyéb területein is példamutató eredményeket ér el. Bár a 24 ezres városban sok a látnivaló, viszonylag kevés a szálláshely, ami estére is ott tartaná a turistát.

Amint azt a napokban hallhattuk a város vezetőjétől, Czira Szabolcs polgármestertől, céljuk a rehabilitációs ellátás jelenlegi infrastruktúrájának kibővítése. Ennek része egy új ingatlan építése, benne ergoterápiás és balneoterápiás egységekkel. Az új, korszerű, 1000 m2 alapterületű épület lehetőséget teremt a fogyatékkal élő emberek átképzésére is.

A turisztikai projekt egyik legfontosabb eleme egy 100 férőhelyes gyógyszálló, valamint a kemping-termálfürdő-rendelőintézet komplexum. A létesítmény lehetőséget biztosít majd a rehabilitációra, a gyógyításra, nem utolsósorban javítja a fogyatékkal élő emberek munkaerő piacra történő visszakerülésének esélyét.

epul

A 650 éves múltra visszatekintő város az elmúlt években tovább szépült. A Hősök tere egészen más képet mutat, mint eddig. Új járda, szökőkutak, képzőművészeti alkotások, városkapuk, kulturált parkolók és illemhelyek fogadják a helyieket és a városba látogatókat. Automatikus öntözőrendszert, a gyerekeknek pedig játszószigetet alakítottak ki, a gyepszőnyeg, valamint a több mint 16 ezer évelőnövény és egynyári palánta pedig még zöldebbé, még vonzóbbá teszi a belvárost.

Út, parkoló, járda épült, elvégezték a szükséges közműves munkálatokat, az elektromos hálózat rekonstrukcióját, és ne feledkezzünk meg a térburkolatról, a képzőművészeti alkotásokról, a halas szökőkútról, a macskás és a buzogányos ivókútról, a kakasos toronyról, a városkapukról sem.

Idén márciusban adták át a XXI. századi technikát és stílust képviselő, modern, közel ezer négyzetméteres fedett piacot, azonban a helyi termelőknek továbbra is lehetőségük van a régi típusú, de megújult szabadtéri piacon is értékesíteni portékáikat.

A városban sok hektárnyi zöldfelület és park fogadja a látogatót, a Cifrakert, a Pálfája olyan létesítményekkel bír, ahol lehet pihenni, természeti túrák keretében megismerkedni a térség ősfáival, akár születésnapokat, esküvőket tartani vagy éppen megpihenni a kirándulás után.

Mindez szerepet játszik majd az idei Entente Floreale versenyben elért helyezés elérésében, de legalább ennyire fontos a helyiek elégedettsége és megbecsülése. Ennek egyik jele, hogy az itt születetteket ünnepélyes keretek között kőrösi polgárnak fogadják minden év szeptemberében, ez évente több mint 200 kisgyermeket érint, ami szerepet játszhat a népességmegtartásban is.

Forrás: turizmus.com

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Mindenkor és Mindenhol BETA!

 Sokáig csak úgy tekintettünk a BETA márkára, mint a kéziszerszámok vezető márkájára. Napjainkra azonban alig tudnánk olyan területét felsorolni életünknek, ahol valamilyen szinten nem jelenik meg az ismert narancssárga logó. Jelen összeállításunkban – főleg a tavasz közeledtének örömére -, a természetjáróknak, kirándulóknak szeretnénk BETA termékeket ajánlani, melyeket azonnal, készletről meg tudnak vásárolni, vagy rövid szállítási határidővel megrendelni a TERMESZ Szerszámházban, Budaörsön.  

Amit mindenképpen ajánlanánk a túrázáshoz, az egy kényelmes Trekking bakancs, amiben nem fárad el a lábad, egy jó hátizsák, ami akkor sem töri fel a válladat, ha napokig komoly súlyt kell magaddal vigyél.

 Kényelmes pólót, és széldzsekit, egy vízálló órát, hiszen az extrém túrázókra is gondolunk. Többfunkciós acél zsebkés, amit bármikor használhatsz, és egy hordozható, rendkívül vékony akkumulátort, amivel bármit feltölthetsz.
 

 BETA 7294HM, Heritage bakancs

BETA szerszámok a Termesz Szerszámházban Budaörsön

- faggyúzott, full-grain bakancs

- nagyteljesítményű VIBRAM járófelülettel

- kopásálló betéttel a saroknál

- poliuretán orrvédővel

- üvegszálas orrvédő és kompozit szálas középtalp

- szélesített fejrész kialakítással

- 39-48-as méretig

- bruttó ára: 44.440.- Ft

- elérhető félcipőben is

 
BETA C5 hátizsák

BETA szerszámok a Termesz Szerszámházban Budaörsön  BETA szerszámok a Termesz Szerszámházban Budaörsön

- 6 külső és 2 belső zseb

- vízálló műanyag váz

- kettős biztonsági pánt a hátizsák vállra rögzítéséhez

- párnázott ergonomikus háttal

- könnyű és rendkívül ellenálló műszaki szövetből készült

- kivehető belső tartópanellal

- 500x400x180mm

- bruttó ára: 38.230.- Ft

BETA 9542AL széldzseki

BETA szerszámok a Termesz Szerszámházban Budaörsön

- hosszú ujjú széldzseki

- vízálló

- légáteresztő

- S-M-L-XL-2XL-3XL méretekben

- bruttó ára: 30.310.- Ft


BETA 9593A vízálló óra

BETA szerszámok a Termesz Szerszámházban Budaörsön

- kronográfos óra

- acélházas

- vízálló 5ATM-ig

- szilikon szíjas

- fekete-narancs színben

- bruttó ára: 57.460.- Ft


BETA 9586K zsebkés

BETA szerszámok a Termesz Szerszámházban Budaörsön

- többfunkciós zsebkés

- 10 különféle funkcióval

- acél

- bruttó ára: 3.030.- Ft

BETA 9549PB hordozható akkumulátor

BETA szerszámok a Termesz Szerszámházban Budaörsön

- hordozható

- rendkívül vékony akkumulátor

- 5400mA

- bruttó ára: 14.300.- Ft

 

További ajánlataink és BETA katalógusaink:

Kertészkedsz, BETA! ►►

Kikapcsolódnál, BETA! ►►

További ajánlatokért tekintse meg a BETA 2019. évi nagykatalógusát, és az akciós katalógust!


 

BETA szerszámok a Termesz Szerszámházban Budaörsön BETA szerszámok a Termesz Szerszámházban Budaörsön

                     

 TERMESZ SZERSZÁMHÁZ
2040 Budaörs, Károly király u.27/A.
Tel: 06 / 23 414-640
e-mail: [email protected]
web: www.termesz.hu


Az ajánlatban szereplő árak 2019. december 31-vel érvényüket veszítik!

Szerencse „kiskedd” Áprilisban!


 A nagy szerencse a képen látható hét tojás egyikében rejlik a TERMESZ SZERSZÁMHÁZBAN Budaörsön, hiszen olyan ajándékot rejt megtalálójának, amit azonnal érvényesíthet 2019. április 23-i vásárlása alkalmával.

Nem rejtjük véka alá a meglepetést sem, hiszen a játék akkor az igazi, ha ismerjük a nyereményt is!

Az egyik tojásban egy 50%-os kedvezményre jogosító szerszámbont rejtettünk el, ami a vásárlás alkalmával azonnal levonásra kerül a bruttó végösszegből.

Igen, 50%-os kedvezmény!!!!!!

Egy évben csak egyszer tojik a nyuszi ilyen ajándékot, úgyhogy érdemes már most beírni a naptárba április 23-hoz, a Szerencse „kiskedd” vásárlást!      TERMESZ SZERSZÁMHÁZ
2040 Budaörs, Károly király u.27/A.
Tel: 06 / 23 414-640
e-mail: [email protected]   
weboldal: www.termesz.huA „szerencse kiskedd” ajánlat 2019. április 23-án, 17.00-val érvényét veszíti!

A 2019. április 23-án, a nyitvatartási időben megrendezésre kerülő Szerencse „kiskedd” akcióban nem vesznek részt az akciós termékek, és kizárólag az üzletben elérhető termékekre érvényes. Az akció más kedvezménnyel nem vonható össze, és minden vásárlónak csakis egy alkalommal van lehetősége a szerencse tojás kiválasztására. A kedvezmény készpénzre nem váltható és későbbi vásárlás során sem használható fel.