2019. április 24., szerda - György

Érdemes elindulni: február végéig kedvezményekkel várják az utazókat

hellotelA Hello tél! elnevezésű kampányt a Magyar Turisztikai Ügynökség indította, amelynek keretében február végéig több mint 150 szálláshely, fürdő, étterem és más turisztikai látványosság várja speciális ajánlatokkal és kedvezményekkel a belföldi utazókat. Az akció célja, hogy bemutassák a magyar lakosságnak, hogy hazánk minden évszakban, így télen is számos látnivalót,...

...felfedezésre váró tájat kínál az utazók számára. A szilveszteri teltház után január első napjaiban is alig csökkent a forgalom például egy fővárosi wellness-hotelben.

Nőtt a belföldi vendégek száma

Az üzemeltetési igazgató szerint a tavalyi, téli turisztikai kampány is hozzájárult ahhoz, hogy 2018-ban nőtt a vendégeik száma a gyengébbnek számító időszakokban. Sivó Roland, az Aquaworld Resort Budapest üzemeltetési igazgatója elmondta: fontos célcsoport a belföldi vendégkör.

Mint mondta, jó indítást adott a téli kampány, hiszen ezt követően az egész év folyamán érezhető volt az a folyamatos ösztönző hatás, amelynek nyomán az év során növekedni tudott a belföldi vendégkörök aránya.

Véleménye szerint a kampány elérte a célját, jó döntésnek tartják azt, hogy szállodájuk csatlakozott.

„Az álmos hónapokat is felébreszti a kampány”

A Hello tél! kampány célja, hogy a szakmai berkekben álmosnak nevezett hónapokban is bevételt tudjon generálni a belföldi turizmus – mondta a turisztikai szakértő. Kelecsényi Ágnes szerint a vállalati tréningek is ezt a célt szolgálhatják.

Kifejtette: a téli szezonban a szállodák teljesítményéhez és bevételéhez hozzájárul a sok céges rendezvény is. Mint mondta, az év első három hónapjában a cégek akár több napos továbbképzéseket, konferenciákat, csapatépítőket szerveznek, ami teljes mértékben hozzájárul a turizmus erősödéséhez.

turistak

Rekordévet döntöttünk

Ami a bevételt illeti, rekordévet rekordév követett a turizmusban 2018-ban Magyarországon. Bár még csak novemberig állnak rendelkezésre adatok, a szakma azzal számol, hogy a teljes évre vonatkozóan a vendégéjszakák száma meg fogja közelíteni a 31 milliót.

Ez azt jelenti, hogy a 2017-es évhez képest tavaly nagyjából 50 ezerrel több magyar ment el belföldön üdülni, pihenni, miközben olyan desztinácókból is több vendég érkezett, mint az Egyesült Államok és Kína. Az amerikai és a kínai turisták például 10 hónap alatt több vendégéjszakát töltöttek el hazai szálláshelyeken, mint 2017-ben egész évben.

Foglaltság szempontjából Budapest áll az első helyen, megelőzve az osztrák fővárost, majd Prágát, Varsót és Pozsonyt is – magyarázta Kelecsényi. Mint mondta, mivel a szállodai szobafoglaltságok magasak voltak, ez magával vonja azt is, hogy az árakat emelhették a szállásadók, hiszen volt erre kereslet. Hozzátette: jelenleg az áremelés 2-3-4 százalékos.

A GDP-hez is hozzájárult

A turizmus teljesítménye a bruttó hazai termékhez is kiemelkedő mértékben járul hozzá – hangsúlyozta a szakértő. Kelecsényi Ágnes szerint a jövőben is folytatódhat a pozitív tendencia. Mint mondta, a cél, hogy legalább 10-15 százalékos mértékben járuljon hozzá a turizmus a GDP-hez, jelenleg körülbelül ez a szám 8 százalék.

Hozzátette: ha az elkövetkezendő években is ilyen ütemben növekszik a hozzájárulás, akkor valószínűsíthetően el lehet érni a korábban említett célt.

Forrás: hirado.hu

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Mindenkor és Mindenhol BETA!

 Sokáig csak úgy tekintettünk a BETA márkára, mint a kéziszerszámok vezető márkájára. Napjainkra azonban alig tudnánk olyan területét felsorolni életünknek, ahol valamilyen szinten nem jelenik meg az ismert narancssárga logó. Jelen összeállításunkban – főleg a tavasz közeledtének örömére -, a természetjáróknak, kirándulóknak szeretnénk BETA termékeket ajánlani, melyeket azonnal, készletről meg tudnak vásárolni, vagy rövid szállítási határidővel megrendelni a TERMESZ Szerszámházban, Budaörsön.  

Amit mindenképpen ajánlanánk a túrázáshoz, az egy kényelmes Trekking bakancs, amiben nem fárad el a lábad, egy jó hátizsák, ami akkor sem töri fel a válladat, ha napokig komoly súlyt kell magaddal vigyél.

 Kényelmes pólót, és széldzsekit, egy vízálló órát, hiszen az extrém túrázókra is gondolunk. Többfunkciós acél zsebkés, amit bármikor használhatsz, és egy hordozható, rendkívül vékony akkumulátort, amivel bármit feltölthetsz.
 

 BETA 7294HM, Heritage bakancs

BETA szerszámok a Termesz Szerszámházban Budaörsön

- faggyúzott, full-grain bakancs

- nagyteljesítményű VIBRAM járófelülettel

- kopásálló betéttel a saroknál

- poliuretán orrvédővel

- üvegszálas orrvédő és kompozit szálas középtalp

- szélesített fejrész kialakítással

- 39-48-as méretig

- bruttó ára: 44.440.- Ft

- elérhető félcipőben is

 
BETA C5 hátizsák

BETA szerszámok a Termesz Szerszámházban Budaörsön  BETA szerszámok a Termesz Szerszámházban Budaörsön

- 6 külső és 2 belső zseb

- vízálló műanyag váz

- kettős biztonsági pánt a hátizsák vállra rögzítéséhez

- párnázott ergonomikus háttal

- könnyű és rendkívül ellenálló műszaki szövetből készült

- kivehető belső tartópanellal

- 500x400x180mm

- bruttó ára: 38.230.- Ft

BETA 9542AL széldzseki

BETA szerszámok a Termesz Szerszámházban Budaörsön

- hosszú ujjú széldzseki

- vízálló

- légáteresztő

- S-M-L-XL-2XL-3XL méretekben

- bruttó ára: 30.310.- Ft


BETA 9593A vízálló óra

BETA szerszámok a Termesz Szerszámházban Budaörsön

- kronográfos óra

- acélházas

- vízálló 5ATM-ig

- szilikon szíjas

- fekete-narancs színben

- bruttó ára: 57.460.- Ft


BETA 9586K zsebkés

BETA szerszámok a Termesz Szerszámházban Budaörsön

- többfunkciós zsebkés

- 10 különféle funkcióval

- acél

- bruttó ára: 3.030.- Ft

BETA 9549PB hordozható akkumulátor

BETA szerszámok a Termesz Szerszámházban Budaörsön

- hordozható

- rendkívül vékony akkumulátor

- 5400mA

- bruttó ára: 14.300.- Ft

 

További ajánlataink és BETA katalógusaink:

Kertészkedsz, BETA! ►►

Kikapcsolódnál, BETA! ►►

További ajánlatokért tekintse meg a BETA 2019. évi nagykatalógusát, és az akciós katalógust!


 

BETA szerszámok a Termesz Szerszámházban Budaörsön BETA szerszámok a Termesz Szerszámházban Budaörsön

                     

 TERMESZ SZERSZÁMHÁZ
2040 Budaörs, Károly király u.27/A.
Tel: 06 / 23 414-640
e-mail: [email protected]
web: www.termesz.hu


Az ajánlatban szereplő árak 2019. december 31-vel érvényüket veszítik!

Szerencse „kiskedd” Áprilisban!


 A nagy szerencse a képen látható hét tojás egyikében rejlik a TERMESZ SZERSZÁMHÁZBAN Budaörsön, hiszen olyan ajándékot rejt megtalálójának, amit azonnal érvényesíthet 2019. április 23-i vásárlása alkalmával.

Nem rejtjük véka alá a meglepetést sem, hiszen a játék akkor az igazi, ha ismerjük a nyereményt is!

Az egyik tojásban egy 50%-os kedvezményre jogosító szerszámbont rejtettünk el, ami a vásárlás alkalmával azonnal levonásra kerül a bruttó végösszegből.

Igen, 50%-os kedvezmény!!!!!!

Egy évben csak egyszer tojik a nyuszi ilyen ajándékot, úgyhogy érdemes már most beírni a naptárba április 23-hoz, a Szerencse „kiskedd” vásárlást!      TERMESZ SZERSZÁMHÁZ
2040 Budaörs, Károly király u.27/A.
Tel: 06 / 23 414-640
e-mail: [email protected]   
weboldal: www.termesz.huA „szerencse kiskedd” ajánlat 2019. április 23-án, 17.00-val érvényét veszíti!

A 2019. április 23-án, a nyitvatartási időben megrendezésre kerülő Szerencse „kiskedd” akcióban nem vesznek részt az akciós termékek, és kizárólag az üzletben elérhető termékekre érvényes. Az akció más kedvezménnyel nem vonható össze, és minden vásárlónak csakis egy alkalommal van lehetősége a szerencse tojás kiválasztására. A kedvezmény készpénzre nem váltható és későbbi vásárlás során sem használható fel.