2018. december 10., hétfő - Judit

Hamarosan négy budapesti fürdő korszerűsítése kezdődik meg

furdoujitasA fejlesztésre váró gyógyfürdők többek közt napelemekkel, hőszivattyúkkal gazdagodnak, valamint nyílászárók cseréjére és hőszigetelés kiépítésére is sor kerül. A főváros négy gyógyfürdőjének energiahatékonysági fejlesztését kezdik meg hamarosan a Környezeti és Energiahatékonysági Operatív Program (KEHOP) keretében – derül ki az uniós adatokból.

Korábban már meghirdették hat budapesti fürdő korszerűsítését, melyek közül most többnél fog elkezdődni az energiahatékonysági fejlesztés. A korszerűsítések nettó összértéke több mint 410 millió forint. Valamennyi fürdő fejlesztését a budapesti Thermo Épgép Építőipari Kivitelező és Szolgáltató Kft. végzi majd. A beruházások során érintett intézmények:

  • Palatinus Gyógy- és Strandfürdő
  • Pesterzsébeti Jódos-sós Gyógyfürdő
  • Paskál Gyógy- és Strandfürdő
  • Dandár Gyógyfürdő

A Palatinus Gyógy- és Strandfürdőnél (Margitsziget) az összesen 5 200 m2 alapterületű épület és étterem tetején több mint 400 db napelem-panelt helyeznek majd el. A Pesterzsébeti Jódos-sós Fürdő (20. ker.) esetében az 5 400 m2 hasznos alapterületű épületkomplexumnál szintén napelemeket (278 db) szerelnek fel, hőszivattyút telepítenek a melegvíz előállítására és a fűtés rásegítésére, ezen felül az épületenergetikai korszerűsítés részét képezi a nyílászárók cseréje, valamint a homlokzatok és tetőszerkezetek hőszigetelése. Ennél a fürdőnél az energiahatékonyság növelésén túl egy másik fejlesztés keretében bővítést is végeznek – ennek köszönhetően a gyógyfürdő új medencéket, fürdőépületet és szolgáltató egységeket kap.

A Paskál Gyógyfürdőnél (Zugló) 3 900 m2 hasznos alapterületű épületegyüttes tetőfelületein - a termálépület, valamint a szauna/nyári épület tetején - a saját villamosenergia-igény kielégítésére napelemeket helyeznek el, összesen 727 darab panelt. A Dandár Gyógyfürdő (9. ker.) területén összesen 110 db napelem-panelt szerelnek majd fel, valamint a nyílászárók cseréjére és hőszigetelésre is sor kerül.

A megrendelő Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. a Széchenyi Gyógyfürdő és a Csillaghegyi Árpád Forrásfürdő fejlesztését is tervezi, azonban ezekhez még keresi a kivitelezőt.

(Forrás: magyarepitok.hu)

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

 

WERA adventi szerszám kalendárium, amivel a Mikulás is dolgozik!

wera mikulas.2


- 1000V-os szigetelt csavarhúzó és bit készlet tartalommal

- a kalendárium tartalmazza a szövet tartót is, melybe rendszerezhetők a szerszámok

- szigetelt csavarhúzótartó nyél

- PH, PZ és lapos szigetelt csavarhúzó penge

- bit tartó csavarhúzó nyél, gyorsváltós

- imbuszkulcs készlet

- tépőzáras fali tartó

- és egy WERA sörnyitó is!!

- bruttó karácsonyi ára: 17.850.- Ft

- Megrendelhető: jmc@termesz.hu

 

 wera csengo

Tekintse meg WERA
Karácsonyi szerszámajánlónkat is! ►►

wera ajanlo


TERMESZ SZERSZÁMHÁZ

2040 Budaörs, Károly király u.27/A.

Tel: 06 / 23 414-640

www.termesz.hu

Tisztelt Partnereink!

 A Termesz Szerszámház ezúton is szeretné megköszönni Önnek, hogy a 2018. évben is partnerünk volt, és megtisztelte üzletünket vásárlásaival!

 Szeretnénk éppen ezért átnyújtani Önnek a meglepetés borítékunkat - akár a Karácsonyfa alá is -, mely tartalmaz egy egyszeri kedvezményes vásárlásra jogosító ajándékot Önnek, az alábbiak szerint.


2019. január 07-től, 2019. január 31-ig, minden

BETA termékre 15%-os kedvezményt

nyújtunk vásárlóinknak.


Az ajándékunk érvényes az üzletben elérhető termékekre, valamint a megrendelésekre is.

Töltse le, vagy printelje ki ezt az ajándék levelet, és kérjük, hozza magával a vásárlásakor.

 

Áldott, békés Karácsonyi Ünnepet, és sikerekben gazdag, Boldog Új évet kíván Önnek a TERMESZ SZERSZÁMHÁZ csapata!

 

Tekintse meg BETA katalógusainkat!

        

  

 


Az ajándékunk más márkára nem érvényes, kizárólag a BETA szerszámokra és munkavédelmi ruházatra. Készpénzre nem váltható és a megadott határidőn túl nem érvényesíthető.

TERMESZ SZERSZÁMHÁZ

2040 Budaörs, Károly király u.27/A.

Tel: 06 / 23 414-640

www.termesz.hu