2018. november 16., péntek - Ödön

Egy építészetileg kiemelkedő épület született

szephotelOktóber 25-én Londonban az ibis Styles Budapest Airport nyerte a neves Európai Ingatlan Díj 2018 díjat a szállodaépítés & belsőépítészet kategóriában - közölte velünk szerdán a cég.Vezető európai ingatlanipari szakemberek voltak jelen Londonban a 2018-19-es Európai Ingatlan Díj átadóján.

A ragyogó díjakat a Royal Lancaster szállodában adták át Londonban, ahol az elismeréseket Lord Best, a Nemzetközi Ingatlan Díj Elnöke, Mr. Stuart Shield, a Nemzetközi Ingatlan Díj Igazgatója, Mr. Ben Newman, a Salice UK Area Managere, az idei Nemzetközi Ingatlan Díj hivatalos szponzora adták át.

„A szálloda egy fontos belépő Magyarországra a külföldről érkező utazóknak és egyben befolyásolja az első benyomást az országról. Ezeket megfontolva alakítottuk ki az egész tervezési folyamatot” – nyilatkozta Noah Steinberg, a WING Elnök-vezérigazgatója, az ibis Styles Budapest Airport fejlesztője.

ibis

Az ibis Styles márka és a belsőépítészeti kialakítás, melyet a WING választott, mindkettő világszínvonalú, így egy építészetileg kiemelkedő épület született, melynek funkcionalitása eredményesen válaszol a piaci igényekre.

„Vállalatunk a vezető ingatlanfejlesztő cég Magyarországon és mint több nemzetközi vállalat partnere, hosszútávú megoldásokat ajánlunk nemzetközi ingatlanigényeikre. Ez a nemzetközi elismerés bizonyítja, hogy az érték, amit előállítunk, kiemelkedő.”

Az ibis Styles Budapest Airport az első szálloda Magyarországon, melynek közvetlen összeköttetése van a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér termináljával. A szállodát 2018 januárjában nyitották meg és nagyon jó eredményeket produkál. Az ibis Styles Budapest Airport szállodát a WING fejlesztette, együttműködésben a Budapest Airporttal, a szállodát pedig az AccorHotels közép-kelet-európai stratégiai partnere, az Orbis üzemelteti.

„Ez a díj bizonyítja, hogy a szálloda tulajdonosával, a WING-gel közösen, meg vannak a szükséges értékek és professzionalizmus a kivitelezésben és a designban, hogy megfeleljünk más szállodai befektetőknek ebben a nagyon kompetitív magyar fővárosban. Meggyőződésünk, hogy ez az ismert ibis Styles márkanév alatt működő szálloda tovább fogja erősíteni a város nemzetközi imázsát és kulcsszereplőként hozzájárul a budapesti szállodaipar minőségéhez, új design & szállodai élményeket nyújtva a vendégeknek”

– tette hozzá Laurent Clavilier, az Orbis & AccorHotels Kelet-Európa design & technológiai igazgatója.

ibiszoba

Az ötemeletes szálloda, melyet a 2-es Terminállal szemben építettek fel,

az utazás atmoszféráját jeleníti meg és egy modern, színpompás és élettel teli designt nyújt.

Az ibis Styles Budapest Airport 145 szobával, étteremmel, borbárral, két szeparált teremre is felosztható, 250 embert befogadni képes konferencia teremmel és kisebb meeting szobákkal üzleti utazóknak, egy gyereksarokkal, nem csupán olyan vendégeket vár, akik egy éjszakát töltenek el a szállodában, hanem olyanokat is, akik olyan helyet keresnek, ahol felfrissülhetnek, vagy elfogyaszthatnak egy finom ételt & italt indulás előtt vagy érkezés után.

Az Európai Ingatlan Díj szállodaépítés & belsőépítészet kategóriája egy világszerte elismert szinonima a fejlesztés & design legmagasabb standardjára és minőségére. A díjazottak között olyan innovatív, egyedi és ambiciózus projektek alkotói vannak, akik kiemelkedőt alkottak a különleges formák, eredeti megoldások és funkcionalitás ötvözésével.

(Forrás: turizmusonline.hu)

 

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Black TOOL Friday!

 
Tudtad???
 

A fekete péntek, vagy Black Friday a hálaadást követő péntek elnevezése az Egyesült Államokban, mely ott a hagyományos bevásárlási szezon kezdete. 1966 óta használják a Black Friday elnevezést, melynek használata 2009-re vált általánossá világszerte. Mivel a hálaadás az Egyesült Államokban november negyedik csütörtöke, ezért a Black Friday mindig november 23-29. közé esik, a
 

TERMESZ Szerszámház Budaörsnél pedig
November 23-án pénteken lesz!!!!


 Már reggel 8.00 órától, egészen 18.00 óráig várlak a Black Friday napon a Termesz Szerszámházban!
 
Keresd a Black Friday emblémát az üzletben lévő termékeken, mi pedig azonnal érvényesítjük az akár 50% kedvezményt!!!!!!!

 

TERMESZ SZERSZÁMHÁZ

2040 Budaörs, Károly király u.27/A.

www.termesz.hu

 

E kupon kinyomtatásával, kedvezménnyel vásárolhatsz 2018. november 23-án  a nyitvatartási idő alatt, az üzletben lévő termékekre! A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, az akciós termékekre nem érvényes, és nem meghosszabbítható! Készpénzre nem váltható!

Kockázol, vagy kockáztatsz?!


Ugyan idén november 13-a nem péntekre esik, de azért a szerencsét, és a kedvezményt nem engedjük elszaladni.

A játék lényege, hogy választhatsz a fix 10%, vagy a három kockával dobható, maximum 18%-os kedvezmény közül.

Mindenkinek egy lehetősége van a dobásra, ami minimum 3%, vagy a maximum 18%, vagy a fix10%. A döntést a Te kezedbe adjuk, de utólagosan már nem lehet választani a fix 10%-os kedvezményt.

Genius szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban!

 
Vagy kockázol, vagy kockáztatsz!

 
Gyere el üzletünkbe 2018. november 13-án kedden, és ragadd meg a szerencsédet a kockákkal.
 
Az üzletben található összes termékre érvényes a kedvezmény, kivéve a már akciós, és kedvezményes árú termékeket! A kedvezményt a számla végösszegéből vonjuk le. A kedvezmény készpénzre nem váltható, későbbi vásárlás során nem érvényesíthető, és kizárólag 2018. november 13-án 8.00 és 17.00 óra között vehető igénybe.


Addig is tekintsd meg a
GENIUS új GT-19 nagykatalógusát!
►►

 


 TERMESZ SZERSZÁMHÁZ

2040 Budaörs, Károly király u.27/A.

www.termesz.hu