2019. április 24., szerda - György

Egy építészetileg kiemelkedő épület született

szephotelOktóber 25-én Londonban az ibis Styles Budapest Airport nyerte a neves Európai Ingatlan Díj 2018 díjat a szállodaépítés & belsőépítészet kategóriában - közölte velünk szerdán a cég.Vezető európai ingatlanipari szakemberek voltak jelen Londonban a 2018-19-es Európai Ingatlan Díj átadóján.

A ragyogó díjakat a Royal Lancaster szállodában adták át Londonban, ahol az elismeréseket Lord Best, a Nemzetközi Ingatlan Díj Elnöke, Mr. Stuart Shield, a Nemzetközi Ingatlan Díj Igazgatója, Mr. Ben Newman, a Salice UK Area Managere, az idei Nemzetközi Ingatlan Díj hivatalos szponzora adták át.

„A szálloda egy fontos belépő Magyarországra a külföldről érkező utazóknak és egyben befolyásolja az első benyomást az országról. Ezeket megfontolva alakítottuk ki az egész tervezési folyamatot” – nyilatkozta Noah Steinberg, a WING Elnök-vezérigazgatója, az ibis Styles Budapest Airport fejlesztője.

ibis

Az ibis Styles márka és a belsőépítészeti kialakítás, melyet a WING választott, mindkettő világszínvonalú, így egy építészetileg kiemelkedő épület született, melynek funkcionalitása eredményesen válaszol a piaci igényekre.

„Vállalatunk a vezető ingatlanfejlesztő cég Magyarországon és mint több nemzetközi vállalat partnere, hosszútávú megoldásokat ajánlunk nemzetközi ingatlanigényeikre. Ez a nemzetközi elismerés bizonyítja, hogy az érték, amit előállítunk, kiemelkedő.”

Az ibis Styles Budapest Airport az első szálloda Magyarországon, melynek közvetlen összeköttetése van a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér termináljával. A szállodát 2018 januárjában nyitották meg és nagyon jó eredményeket produkál. Az ibis Styles Budapest Airport szállodát a WING fejlesztette, együttműködésben a Budapest Airporttal, a szállodát pedig az AccorHotels közép-kelet-európai stratégiai partnere, az Orbis üzemelteti.

„Ez a díj bizonyítja, hogy a szálloda tulajdonosával, a WING-gel közösen, meg vannak a szükséges értékek és professzionalizmus a kivitelezésben és a designban, hogy megfeleljünk más szállodai befektetőknek ebben a nagyon kompetitív magyar fővárosban. Meggyőződésünk, hogy ez az ismert ibis Styles márkanév alatt működő szálloda tovább fogja erősíteni a város nemzetközi imázsát és kulcsszereplőként hozzájárul a budapesti szállodaipar minőségéhez, új design & szállodai élményeket nyújtva a vendégeknek”

– tette hozzá Laurent Clavilier, az Orbis & AccorHotels Kelet-Európa design & technológiai igazgatója.

ibiszoba

Az ötemeletes szálloda, melyet a 2-es Terminállal szemben építettek fel,

az utazás atmoszféráját jeleníti meg és egy modern, színpompás és élettel teli designt nyújt.

Az ibis Styles Budapest Airport 145 szobával, étteremmel, borbárral, két szeparált teremre is felosztható, 250 embert befogadni képes konferencia teremmel és kisebb meeting szobákkal üzleti utazóknak, egy gyereksarokkal, nem csupán olyan vendégeket vár, akik egy éjszakát töltenek el a szállodában, hanem olyanokat is, akik olyan helyet keresnek, ahol felfrissülhetnek, vagy elfogyaszthatnak egy finom ételt & italt indulás előtt vagy érkezés után.

Az Európai Ingatlan Díj szállodaépítés & belsőépítészet kategóriája egy világszerte elismert szinonima a fejlesztés & design legmagasabb standardjára és minőségére. A díjazottak között olyan innovatív, egyedi és ambiciózus projektek alkotói vannak, akik kiemelkedőt alkottak a különleges formák, eredeti megoldások és funkcionalitás ötvözésével.

(Forrás: turizmusonline.hu)

 

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Mindenkor és Mindenhol BETA!

 Sokáig csak úgy tekintettünk a BETA márkára, mint a kéziszerszámok vezető márkájára. Napjainkra azonban alig tudnánk olyan területét felsorolni életünknek, ahol valamilyen szinten nem jelenik meg az ismert narancssárga logó. Jelen összeállításunkban – főleg a tavasz közeledtének örömére -, a természetjáróknak, kirándulóknak szeretnénk BETA termékeket ajánlani, melyeket azonnal, készletről meg tudnak vásárolni, vagy rövid szállítási határidővel megrendelni a TERMESZ Szerszámházban, Budaörsön.  

Amit mindenképpen ajánlanánk a túrázáshoz, az egy kényelmes Trekking bakancs, amiben nem fárad el a lábad, egy jó hátizsák, ami akkor sem töri fel a válladat, ha napokig komoly súlyt kell magaddal vigyél.

 Kényelmes pólót, és széldzsekit, egy vízálló órát, hiszen az extrém túrázókra is gondolunk. Többfunkciós acél zsebkés, amit bármikor használhatsz, és egy hordozható, rendkívül vékony akkumulátort, amivel bármit feltölthetsz.
 

 BETA 7294HM, Heritage bakancs

BETA szerszámok a Termesz Szerszámházban Budaörsön

- faggyúzott, full-grain bakancs

- nagyteljesítményű VIBRAM járófelülettel

- kopásálló betéttel a saroknál

- poliuretán orrvédővel

- üvegszálas orrvédő és kompozit szálas középtalp

- szélesített fejrész kialakítással

- 39-48-as méretig

- bruttó ára: 44.440.- Ft

- elérhető félcipőben is

 
BETA C5 hátizsák

BETA szerszámok a Termesz Szerszámházban Budaörsön  BETA szerszámok a Termesz Szerszámházban Budaörsön

- 6 külső és 2 belső zseb

- vízálló műanyag váz

- kettős biztonsági pánt a hátizsák vállra rögzítéséhez

- párnázott ergonomikus háttal

- könnyű és rendkívül ellenálló műszaki szövetből készült

- kivehető belső tartópanellal

- 500x400x180mm

- bruttó ára: 38.230.- Ft

BETA 9542AL széldzseki

BETA szerszámok a Termesz Szerszámházban Budaörsön

- hosszú ujjú széldzseki

- vízálló

- légáteresztő

- S-M-L-XL-2XL-3XL méretekben

- bruttó ára: 30.310.- Ft


BETA 9593A vízálló óra

BETA szerszámok a Termesz Szerszámházban Budaörsön

- kronográfos óra

- acélházas

- vízálló 5ATM-ig

- szilikon szíjas

- fekete-narancs színben

- bruttó ára: 57.460.- Ft


BETA 9586K zsebkés

BETA szerszámok a Termesz Szerszámházban Budaörsön

- többfunkciós zsebkés

- 10 különféle funkcióval

- acél

- bruttó ára: 3.030.- Ft

BETA 9549PB hordozható akkumulátor

BETA szerszámok a Termesz Szerszámházban Budaörsön

- hordozható

- rendkívül vékony akkumulátor

- 5400mA

- bruttó ára: 14.300.- Ft

 

További ajánlataink és BETA katalógusaink:

Kertészkedsz, BETA! ►►

Kikapcsolódnál, BETA! ►►

További ajánlatokért tekintse meg a BETA 2019. évi nagykatalógusát, és az akciós katalógust!


 

BETA szerszámok a Termesz Szerszámházban Budaörsön BETA szerszámok a Termesz Szerszámházban Budaörsön

                     

 TERMESZ SZERSZÁMHÁZ
2040 Budaörs, Károly király u.27/A.
Tel: 06 / 23 414-640
e-mail: [email protected]
web: www.termesz.hu


Az ajánlatban szereplő árak 2019. december 31-vel érvényüket veszítik!

Szerencse „kiskedd” Áprilisban!


 A nagy szerencse a képen látható hét tojás egyikében rejlik a TERMESZ SZERSZÁMHÁZBAN Budaörsön, hiszen olyan ajándékot rejt megtalálójának, amit azonnal érvényesíthet 2019. április 23-i vásárlása alkalmával.

Nem rejtjük véka alá a meglepetést sem, hiszen a játék akkor az igazi, ha ismerjük a nyereményt is!

Az egyik tojásban egy 50%-os kedvezményre jogosító szerszámbont rejtettünk el, ami a vásárlás alkalmával azonnal levonásra kerül a bruttó végösszegből.

Igen, 50%-os kedvezmény!!!!!!

Egy évben csak egyszer tojik a nyuszi ilyen ajándékot, úgyhogy érdemes már most beírni a naptárba április 23-hoz, a Szerencse „kiskedd” vásárlást!      TERMESZ SZERSZÁMHÁZ
2040 Budaörs, Károly király u.27/A.
Tel: 06 / 23 414-640
e-mail: [email protected]   
weboldal: www.termesz.huA „szerencse kiskedd” ajánlat 2019. április 23-án, 17.00-val érvényét veszíti!

A 2019. április 23-án, a nyitvatartási időben megrendezésre kerülő Szerencse „kiskedd” akcióban nem vesznek részt az akciós termékek, és kizárólag az üzletben elérhető termékekre érvényes. Az akció más kedvezménnyel nem vonható össze, és minden vásárlónak csakis egy alkalommal van lehetősége a szerencse tojás kiválasztására. A kedvezmény készpénzre nem váltható és későbbi vásárlás során sem használható fel.