Nyomtatás

Aki szerencsés, most alhat a bécsi óriáskerékben

347

Idén ünnepli fennállásának 125. évfordulóját a Bécs egyik jelképének is számító turisztikai attrakció: a Práterben található Óriáskerék. Különleges akcióval készülnek a jubileumra.

A jeles évforduló alkalmából egy hamarosan induló nyereményjáték keretében az Óriáskerék 28-as számú vagonját szállodai szobává alakítják át. A szerencsés nyertes(ek) egy éjszakát tölthetnek el az állandóan változó, de csodás kilátással rendelkező speciális szobában, amelynek 11 négyzetméteres alapterülete csak a legszükségesebb berendezési tárgyak, úgymint egy franciaágy, televízió, asztal és egy - a hangulatról gondoskodó - diszkógömb elhelyezését teszi lehetővé - írja a GD Consulting.

A mellékhelyiségek igénybevételére az alapállomáson van lehetőség, a „recepcióval” és személyzettel való kapcsolattartás pedig egy fedélzeti adó-vevő készüléken kívül lehetséges. A bécsi Óriáskerék egyébként is kedvelt rendezvényhelyszín, vagonjait privát eseményekre, fogadásokra előszeretettel bérlik ki a bécsiek.

| Forrás: turizmusonline.hu

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek