Nyomtatás

Görögországban vett hotelt az Indotek Group

437

Görögországban terjeszkedik tovább az Indotek Group, amely egy háromcsillagos, 124 szobás szálloda felvásárlásával lép be az athéni ingatlanpiacra - tájékoztatta lapunkat a társaság.

Görögországban vásárolt szállodát az Indotek Group, így Magyarország mellett összesen már 12 országban van jelen az ingatlanpiaci társaság. A jelenleg zárva tartó, háromcsillagos Oscar Hotel Athén több mint hatezer négyzetméteres épületét az Indotek Group azzal a céllal vásárolta meg a görög NBG Banktól, hogy teljes körű felújítást követően hosszú távon üzemeltesse. A szálloda kiváló elhelyezkedésű, az athéni pályaudvar közvetlen közelében, az ókori athéni agorától és a belvárostól mindössze néhány kilométerre fekszik. Az ötemeletes szálloda 124 szobával, kültéri úszómedencével, saját bárral, étteremmel és konferenciateremmel is rendelkezik.

Az Oscar Hotel Athén megvásárlásával a cégcsoport az első ingatlantranzakciós ügyletét bonyolította le Görögországban. A vásárlás a társaság – földrajzilag és ingatlantípusokat illetően is a diverzifikációra törekvő – nemzetközi terjeszkedési stratégiájának részeként valósult meg, hiszen az Indotek Group a magyarországi ingatlanpiac mellett többek között Közép- és Dél-Európában is folyamatosan keresi a potenciális befektetési célpontokat.

„Az Indotek Group jelenleg 12 ország ingatlanpiacán folytat sikeres befektető és ingatlanfejlesztő tevékenységet. Nemzetközi sikereink, eredményes terjeszkedési stratégiánk több évtizedes ingatlanpiaci tapasztalaton és naprakész szaktudáson alapulnak. A mostani tranzakciónak köszönhetően tovább erősítettük jelenlétünket a délkelet-európai térségben is. Görögországot régóta figyeljük, hiszen élénk turizmusa számos befektetési lehetőséget kínál. Az Indotek Group több hazai szálloda felújítása és sikeres működtetése révén jelentős tapasztalattal rendelkezik a szállodapiacon, amit az Oscar Hotel Athén megújításakor is hasznosítani fogunk” – tette hozzá Pintyőke Marcell, az Indotek Group marketingvezetője.

| Forrás: turizmusonline.hu

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek