Nyomtatás

A héten nyitva a Nagyvillám sípálya Visegrádon

439

Vasárnap délelőtt újra kinyitott és a tervek szerint egész héten nyitva tart a visegrádi Nagyvillám sípálya.

"Éjszaka sajnos nem tudtunk hóágyúzni, ezért még ratrakolni sem, de egyenletes vastagság van a pályákon, csak a beszállóhely környékén van vékonyabb hóréteg, és a felvonók nyomvonalában, amit folyamatosan karban tartunk. Bátran el lehet indulni hozzánk, sokan nem lesznek hétköznap nálunk, és fő pályánkon, akár két felvonó is működhet párhuzamosan. Éjjel már kellően hideg lesz, így tovább vastagítjuk a pályákon a hóréteget" - osztották meg a Facebookon hétfő reggel a pálya üzemeltetői az aktuális információkat.

A héten folyamatos nyitva-tartást terveznek reggel 9-től 21. óráig, világítással. Ma az 1/A és a bébipályák lesznek nyitva 3 felvonóval - közölték.

Működik a büfé a melegedővel, a kölcsönző, és előzetes jelentkezéssel a síiskola is. Beltereken szájmaszk, kint 1,5 m-es távolságtartás kötelező.

Természetes hó hiányában, szánkózni még nem lehet, pici csúszka felületek azért vannak, a pályák lekerített területén kívül, de csak saját felelősségre használhatók.

| Forrás: turizmus.com

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek