Nyomtatás

Szlovénia a Matild Palotában várja a magyar utazási irodákat

711

Szeptember 22-én workshoppal egybekötött szakmai networking eseményre invitálja a magyar MICE és leisure utazási irodák képviselőit a Szlovén Turisztikai Hivatal Budapesten.

A Szlovén Turisztikai Hivatal és a Szlovén Kongresszusi Iroda közös szervezésében megvalósuló programra várják a magyar utazási irodák képviselőit, üzleti utaztatókat, céges rendezvényszervezőket és corporate partnereket, akik az eseményen közvetlen tárgyalásokat folytathatnak szlovén MICE és leisure turisztikai szolgáltatókkal.

Időpont: 2021. szeptember 22. (szerda) 15.00–18.30

Helyszín: Matild Palace Budapest

Az eseményre több mint 20 szlovén turisztikai szolgáltató érkezik Budapestre, s egymással párhuzamosan zajlik majd a MICE és a leisure workshop. A B2B tárgyalásokat követően pedig egy kellemes, játékos programmal kedveskednek a szervezők a résztvevőknek a Matild Palota tetőteraszán.

Ha már kapcsolatban áll Szlovéniával, akkor azért, ha még nem, akkor azért érdemes a szlovén szolgáltatókkal töltenie ezt a délutánt.

A részvételi lehetőség limitált, ezért a szervezők javasolják, hogy részvételi szándékát mielőbb jelezze a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen. A jelentkezés minden esetben a Szlovén Turisztikai Hivatal jóváhagyásával válik elfogadottá.

A résztvevők egészsége védelmében az eseményen csak oltási igazolvány birtokában lehet részt venni.

A Szlovén Turisztikai Hivatal várja, hogy találkozhasson Önnel!

I Forrás: turizmus.com

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek