Nyomtatás

Uszoda és wellness központ nyílik Gödöllőn

1627

Szeptember első felében zárulhatnak le a Gödöllői Városi és Térségi Uszoda átadás-átvételéhez szükséges jogi és engedélyeztetési feladatok – közölte az oktatási intézmény kedden az MTI-vel. A létesítmény a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE) tulajdonába került.

A közlemény szerint a létesítmény nyitva áll majd a nagyközönség számára is, így azt az egyetem hallgatói és munkatársai mellett Gödöllő és térsége sportolói, valamint a lakosság sportszerető tagjai is látogathatják.

A Gödöllői Városi és Térségi Uszoda 7760 négyzetméteren 50 méteres versenymedencével, 25 méteres bemelegítő medencével, 10 méteres tanmedencével, regenerációs jellegű wellnessrészleggel, 3 szaunával, Jakuzzival, száraz bemelegítőteremmel és 600 férőhelyes nézőtérrel várja a látogatókat.

A tudósítás szerint a létesítmény központi költségvetési forrásból, a Nemzeti Sportközpontok (MNSK) beruházásában épült fel. A munkálatok 956 napig tartottak, 310203 munkaórát emésztettek fel és 32653 ember dolgozott a projekt megvalósításán.

Kiemelték, hogy a Gödöllői Városi és Térségi Uszoda már rendelkezik hatályos használatbavételi engedéllyel és a közeljövőben kezdetét veszi a kötelezően előírt terheléses próbaüzem, amely alatt már igénybe vehetők lesznek a létesítmény egyes szolgáltatásai a a publikum számára is.

“Minden adott a próbaüzem megkezdéséhez és a működés folyamatos biztosításához. A helyi és térségi sportélet támogatásának, fellendítésének egyik zászlóshajója lesz a létesítmény, amely a sport- és szabadidős programok folyamatos szervezése mellett tanuszodai feladatokat is el fog látni a környék általános iskoláival történő szoros együttműködésben”.

– mondta Gyuricza Csaba, az egyetem rektora

Videón a Gödöllői Uszoda

Gödöllői Városi és Térségi Uszoda nyitva tartása és belépőjegyek

Belépőjegyek a próbaüzem ideje alatt:

  • Felnőtt belépőjegy: 800.- forint/alkalom
  • Gyermek belépőjegy: 400.- forint/alkalom

Nyitvatartás a próbaüzem ideje alatt:

  • Hétfő-Péntek: 8-19 óráig
  • Szombat-Vasárnap: 9-19 óráig

| Forrás: spabook.net

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek