Nyomtatás

Augusztus végére halasztották a Gerecse 50 teljesítménytúrát

388

Újra elhalasztják az egyik legismertebb hazai teljesítménytúrát, a nagymúltú Gerecse 50-et – közölte a Magyar Természetjáró Szövetség. A járványügyi szabályok alapján szabadidős tömegsport eseményt egyelőre nem lehet tartani, így a szervezők újabb időpontot jelöltek ki.

Az utolsó augusztusi hétvégére, vagyis augusztus 28-ra és 29-re áttett teljesítménytúra kétnapos lesz, szombaton az 50 kilométeres távon, vasárnap a 10 kilométeres, a 20 kilométeres és a 30 kilométeres távon indulhatnak útnak a túrázók.

A tatabányai rajt-cél helyszínen a szervezők érintkezésmentes rajtoltatást szerveznek, az erdei ellenőrzőpontokon is digitális ellenőrzést vezetnek be, előtérbe helyezve a teljesítménytúrázók egészségének maximális védelmét.

A kétnapossá nőtt közösségi eseménnyel a Gerecse erdeinek terhelését is minimalizálni szeretnék a szervezők, a rendezvényre ugyanis nyolcezer nevezőt várnak.

Bővebb információ az esemény honlapján érhető el.

(Forrás: index.hu)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek