Nyomtatás

Poszt-Covid gyógyprogramot indít az Ensana

143

Az Európa-szerte 27 gyógyszállodát üzemeltető Ensana kifejlesztett egy új, a légzőszervek helyreállítását célzó programot azok számára, akik koronavírus-fertőzésen vagy más légúti betegségen estek át.

Az Ensana új gyógyprogramja az immunrendszert támogatja a helyi természetes gyógyhatású erőforrások, az orvosi szakértelem és a hagyományos gyógykezelések kombinálásával – tudatta szerkesztőségünkkel a szállodavállalat.

A speciális kezeléseket tartalmazó csomagot olyan vendégek is igénybe vehetik, akik immunrendszerüket kívánják erősíteni a légzőszervi betegségek megelőzésének céljából.

A Magyarországon három desztinációban (Hévízen, Sárváron és Budapesten) elérhető “Könnyed légzés” program a légzőrendszer regenerálására összpontosít. A 21 kezelést tartalmazó, hétéjszakás wellnesstartózkodás alatt többek között ásványi fürdőket, oxigén-inhalációt, légzőgyakorlatokat, masszázst, hidroterápiát, sóbarlang-kezelést, váltófürdőt, infravörös terápiát, iszapkezeléseket, vezetett nordic walking túrákat és további, a helyi adottságoktól is függő terápiát alkalmaznak.

A program a Cseh Köztársaságban, Romániában és Szlovákiában is elérhető az érdeklődők számára, ráadásul többféle árszínvonalon, 3 és 5-csillagos szálláskategóriában is.

Míg az elmúlt évben a szállodák többsége a korlátozások miatt üzemszünetre kényszerült,

az Ensana létesítményei korszerűsítésére fordította az időt, jelentős beruházásokat végzett valamennyi szállodájában, melyek elsősorban a szobák és éttermek felújítására és korszerűsítésére fókuszáltak.

Az elmúlt évben a szállodavállalat megnyitotta első brit gyógyszállodáját is Buxton Crescent névvel, amely Kelet-Közép-Anglia festői Peak District területén található György-korabeli épület. A teljesen felújított szállodában a helyi termálvizet használják a széleskörű hidroterápiás kezelésekhez.

A 27 Ensana szálloda arra készül, hogy májustól vagy júniustól újra fogadhatnak vendégeket, így a márka egy új hűségprogramot, az Ensana Life-ot is elindította, amely kedvezményeket és előnyöket nyújt a visszatérő vendégeknek.

Az újbóli megnyitásra a lánc szigorú higiéniai és biztonsági protokollokat állított fel, amelyek túlmutatnak az adott ország kormányzati előírásain, beleértve a személyzet tesztelését, oltását, illetve testhőmérsékletének mérését, a szálloda minden területének gyakori fertőtlenítését, valamint a vendégek biztonságos távolságtartásának megoldását – közölték.

(Forrás: turizmus.com)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek