Nyomtatás

Megnyílt az első magyarországi IntercityHotel

344

A német Deutsche Hospitality cégcsoport első budapesti szállodája a Keleti Pályaudvar szomszédságában 312 szobával, étteremmel, BistroLounge & Barral, valamint öt, összesen 200 fő befogadására alkalmas konferenciateremmel várja a vendégeit május 3-tól.

Az épület belsőépítészeti terve a milánói építész, Matteo Thun keze nyomát viseli, a szálloda központi elhelyezkedése pedig a mobilitási szempontokon túl fenntarthatósági célokat is szolgál, igazodva ahhoz a globális trendhez, melynek értelmében a jövőben a hosszabb utazások során is egyre növekvő szerep jut a közösségi közlekedésnek.

Fenntartható megoldások

Az akadálymentesített épület 312 szobája mellett a szállodában egy étterem, egy BistroLounge & Bar és egy “conference area” is helyet kap. Utóbbi öt termével összesen 200 fő befogadására alkalmas, a helyszínek pedig modern audiovizuális eszközökkel támogatják a vállalati rendezvények és konferenciák megrendezését. A GreenMeeting koncepció részeként a hotelben tartott események során zöldmegoldások járulnak hozzá a környezettudatos üzletvitelhez, továbbá a vendégek CO2-lábnyomának csökkentéséhez. "Budapest ideális helyszín számunkra ahhoz, hogy belépjünk a magyar szállodapiacra" - mondta Christian Kaschner. Az IntercityHotel senior vice presidentje hozzátette, a magyar főváros mind az üzleti célú utazások, mind pedig a szabadidős turizmus szempontjából közkedvelt, így partnerükkel, a B&L csoporttal sikeres együttműködésre számítanak.

Budapesti terjeszkedés

Az IntercityHotel épületének tulajdonosa, a hamburgi B&L Group hosszú évek óta az IntercityHotel GmbH partnere, a budapesti szálloda a kilencedik, egyben első magyarországi épületük. "Büszkék vagyunk arra, hogy egy új európai fővárosban folytathatjuk a Deutsche Hospitality sikeres szállodai ingatlanfejlesztéseinek sorozatát" – mondta el Thorsten Testorp, a B&L Group ügyvezetője.

"Központi elhelyezkedésének köszönhetően a szálloda ideális kiindulópont, bármilyen célból is utazik valaki" – tette hozzá Polgár Tibor. Az IntercityHotel Budapest general managere  szerint mind a történelmi belváros, mind pedig a kereskedelmi, sport- és rendezvényközpontok, valamint a repülőtér gyorsan elérhető.” Az autóval érkező látogatók számára a nyilvános mélygarázsban 230 parkolóhely és e-töltőállomás áll rendelkezésre, a digitális szobakulcsként is szolgáló IntercityHotel applikáció segítségével pedig a vendégek érintésmentesen tudnak be- és kijelentkezni, illetve fizetni".

(Rendezvény Világ)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek