Nyomtatás

Nyílnak a Danubius és az Ensana szálláshelyei is

227

Újranyitnak a Danubius Hotels és az Ensana vidéki szállodái, a belföldi forgalomban bízva négy vidéki szálloda ismét fogad vendégeket május 13-tól.

Emellett továbbra is üzemel – hamarosan a szabadidős céllal érkező vendégek számára is – a győri Rába, a budapesti Helia, valamint a Thermal Margitsziget.

A büki egység és a balatonfüredi Marina is várja május 13-ától a pihenni vágyó vendégeket.

Mint ezzel kapcsolatos közleményükben írják, a lánc az üzemszünet ideje alatt több szállodájában is felújításokat végzett, a büki szállodában ezentúl egy új családi élménymedence is a vendégek önfeledt kikapcsolódását szolgálja. A gyógyszállókat üzemeltető Ensanához tartozó hévizi és sárvári egység szintén május 13-ától várja feltöltődni vágyó vendégeit.

„Mérföldkőhöz érkeztünk azzal, hogy hosszas várakozás után ismét fogadhatunk szabadidős céllal érkező vendégeket, családokat. A belföldi vendégek elsősorban vidéki szállodáinkban foglalnak, a határzárak miatt pedig külföldiekre továbbra sem számíthatunk, így újabb budapesti szállodákat sajnos nem tudunk megnyitni. Bízunk abban, hogy a későbbiekben fővárosi szállodákat is nyithatjuk, addig is várjuk a tőlünk megszokott vendégszeretettel a pihenni vágyókat a május közepén nyíló és a már most is üzemelő szállodáinkban, mondta az újranyitással kapcsolatban Kovács Balázs vezérigazgató.

(Forrás: turizmusonline.hu)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek