Nyomtatás

Csapó László az Accent Hotels új központi értékesítési vezetője

261

A turizmus komplex és lépcsőzetes újraépülésére készülve az Accent Hotels új kollégával erősíti budapesti irodájának értékesítési és marketingcsapatát. Csapó László március végétől mint head of sales csatlakozott a szállodaüzemeltető céghez.

Csapó László korábban az értékesítés különböző területein dolgozott az Accor Hotels budapesti egységeiben, majd értékesítési vezetőként irányította a budaörsi Holiday Inn sales csapatát. A LOT magyarországi country managereként a légitársaságok irányába is kitekintést tett, de most visszatért a szállodaiparba, a magyar szállodaüzemeltető kötelékében.

A fiatal szakember feladata lesz a cégcsoporthoz tartozó szállodák értékesítési törekvéseinek koordinálása, a hotelekben dolgozó értékesítő kollégák szakmai támogatása, valamint a kapcsolattartás a hazai turisztikai forgalom gerincét adó, meghatározó magyar és nemzetközi piaci szereplőkkel.

(Forrás: turizmus.com)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek