Nyomtatás

Fejlesztésekkel és optimizmussal készül az Accent a közelgő nyitásra

241

Hetek óta a nyitást követő értékesítési és marketingstratégiák vannak fókuszban az Accent Hotelsnél. A háttérben folyamatos munkálatok zajlanak, hogy a szállodák újraindulása zökkenőmentes legyen, amint zöldre vált a lámpa.

Csapó László, az Accent Hotels új központi értékesítési vezetője így látja a turizmus és a vendégek választását motiváló tényezők várható alakulását a következő időszakban: „Az idei évben is élénk keresletet várunk a vidéki szállodáink iránt, amit a beérkező foglalások száma is alátámaszt. Azt látjuk, hogy a biztonságot nyújtó, kiszámítható arculatot és cégpolitikát képviselő szállodák felé fordulhatnak a vendégek, így a nemzetközi márkák és az üzemeltetés minőségét előtérbe helyező lokális üzemelés alatt álló hotelek válhatnak keresettekké. Továbbra is kiemelt figyelmet fektetünk a higiéniai protokollra, mely szavatolja az Accent által üzemeltetett szállodákba érkező vendégek biztonságát és gondtalan kikapcsolódását.”

Az Accent fő célkitűzése, hogy a válságot követő piaci változásokhoz a leggyorsabban tudja adaptálni szállodáit és üzemeltetési rendszereit – hangsúlyozta a cég lapunknak.

Független, lokális szállodaüzemeltetőként egyszerre tervezzük kihasználni a hotelek közötti szinergiák lehetőségeit és azt a rugalmasságot, amit a piac legnagyobb szereplőivel szemben egy kisebb szállodacsoport, mint mi, az előnyére fordíthat”

– tette hozzá Kerek Péter, az Accent Hotels stratégiai igazgatója. A cég szállodáiban a kényszerszünet alatt a kollégák többek között a hotelek csinosításával, nagytakarításával, általános karbantartásával foglalkoznak, illetve a kollégák tréningezése, képzése zajlik. Néhány szállodában arra is kihasználják a nem tervezett bezárást, hogy kisebb-nagyobb fejlesztéseket vigyenek véghez.

Fejlesztések az Accent-házakban

A sikondai Ambient Hotel AromaSpa-ban például egy jelentős konferenciakapacitás-bővítés, valamint a wellnessrészleg felújítása van folyamatban, továbbá egy luxuslakosztályt is kialakítanak, hogy idén nyáron még magasabb színvonalú szolgáltatásokkal találkozhassanak a vendégek.
accent_fejlesztes

A szegedi Art Hotelben is zajlanak munkálatok, itt egy executive szint kialakítása a cél, ami az üzleti és egyéni vendégekre egyaránt fókuszáló szálloda kínálatát színesíti tovább.

A székesfehérvári Best Western Plus Lakeside Hotel azon szerencsés szállodák körébe tartozik, amelyek a járványügyi helyzet legsúlyosabb időszakaiban is nyitva tudtak tartani, mert a megszokottnál csekélyebb, de folyamatos kereslet jelentkezett az egyéni, üzleti céllal utazó vendégek részéről. Itt hamarosan étterembővítés indulhat, ami a reményeik szerint hamarosan újrainduló rendezvénypiacon bővíti tovább a szálloda lehetőségeit.

Mórahalmon, a Colosseum Hotelben sem telt tétlenül az elmúlt időszak, itt a vendégszempontból kevésbé látványos, de annál fontosabb fejlesztés keretében a klimatizálásért felelős folyadékhűtő cseréje zajlik jelenleg.

Nem félünk a piaci környezet változásaitól"

Kerek Péter hangsúlyozta, hogy a szállodacsoport fontosnak tartja az állandó megújulást, fejlődést. "Nem félünk a piaci környezet változásaitól. Alkalmazkodni kell azokhoz és meg kell találnunk a lehetőségeket, amelyek kiaknázásával továbbfejlődhetünk. A 2008-as válság során üzemeltetőként bizonyítottuk ezt a képességünket. Ebből a helyzetből is próbáljuk a legtöbbet kihozni, tudva azt, hogy a mostani munkánknak közép- és hosszú távon lesz gyümölcse, de az általunk üzemeltetett szállodák tulajdonosai szerencsére partnereink ebben és úgy érezzük, teljes bizalommal állnak mellettünk” – fejtette ki.

Kerek Péter azt is hozzátetette, hogy a tavalyihoz hasonlóan, az egyéni szabadidős szegmens kereslete által vezérelt erős nyarat várnak, de érezhető a cégek türelmetlensége is, hogy újra lehessen személyes találkozókat, rendezvényeket szervezni, mert a humán kapcsolattartás mindenkinek hiányzik. Rizikónak érzi, hogy Európa egyik legjobb átoltottsági aránnyal rendelkező országaként, mekkora erővel fognak a piacunk felé fordulni a tengerparti desztinációk, illetve corporate területen a multik globális és regionális belső szabályozásai mennyire lesznek óvatosak, nehezítve ezzel a lokális céges rendezvények megszervezésének lehetőségét.

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek