Nyomtatás

Sárvár: biciklikölcsönzés otthonról, online

69

Online kerékpárfoglaló rendszert fejlesztett a sárvári TDM. A Sárvár.hu oldalon elérhető rendszer segítségével akár már otthonról is fixálható, hogy mikor és milyen bicikliket kölcsönöznénk a nyaralás idejére.

Sárváron az utóbbi időben számos kerékpárosbarát fejlesztés valósult meg. Új kerékpárutak épültek, bővült a kölcsönözhető eszközök száma, így adta magát az igény, hogy a kölcsönzési rendszert is korszerűbbé kell tenni - monda el mindezt Haller Ferenc, a Sárvár Tourist & TDM Nonprofit Kft. ügyvezetője. Ahogy fogalmazott: Sárvár már nem csak egy egynapos fürdőváros. Ma már a fürdőzésen kívül számos más kikapcsolódási lehetőség várja az utazókat. Sok más mellett kerékpáros aktivitásra is biztatják a hozzájuk érkezőket. Kisebb városnéző túrákat és komolyabb kirándulásokat is ajánlanak. Mivel Sárvár a Termál Kerékpáros Túraút egyik állomása, így egy, a Vas megyei fürdőket felfedező túra is indítható innen. Akár úgy is, hogy ehhez a biciklit csak a helyszínen bérlik a vendégek.

A sárvári Tourinform Irodában hagyományos kerékpárok és e-bike-ok is kölcsönözhetők. Jelenleg 12 különféle bicaj közül választhatunk. Akár gyereküléssel vagy más kiegészítővel. De városnézésre nem csak kerékpárokat bérelhetünk, segway vagy e-roller is választhatók a helyszínen vagy online.

Haller Ferenc szerint az új kerékpárfoglaló rendszer sokat egyszerűsít a bérlés menetén. A vendégek ugyanis már otthon vagy a szállodában megnézhetik azt, hogy az adott napra van-e szabad bringa. Ha van, pár kattintással foglalhatnak, és a helyszínen nincs más teendőjük, csak átvenni a biciklit és rendezni a bérlés díját.

A kerékpárfoglaló már elérhető a Sárvár.hu-n, így az oldalon keresztül akár már a nyári vakáció idejére is fixálhatók a biciklik.

(Forrás: turizmusonline.hu)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek