Nyomtatás

Stratégiai együttműkődést kötött három céggel a Motivation Global

80

A Motivation Global Utazási Kft. stratégiai együttműkődései jelentik a cég jövőjének zálogát.

A Motivation Global Utazási Kft. számára mindig nagyon fontos volt a tisztességes, egyértelmű és átlátható együttműködés a partnereivel és ennek megerősítéseként örömmel tájékoztatjuk a szakmát, hogy stratégiai együttműködési megállapodást kötöttünk a

- Luxury Limousine Service Kft.

- Special Effects International Zrt.

- Terra Catering Kft.

cégekkel.

A stratégiai együttműködések lényege, hogy cégünk minden jövőbeni rendezvényén exkluzívan használja a fenti cégek szolgáltatásait: Luxury Limousine Service – transzferszolgáltatás autók, minibuszok és maxibuszok; Special Effects International Zrt – rendezvénytechnikai szolgáltatás audio-vizuális eszközök, bútorok, kiállítási standok bérlése, kreatív design tervezése és kivitelezése; Terra Catering Kft. – high-end cateringszolgáltatás tekintetében.

A stratégiai együttműködés eredményeként a Motivation Global Utazási Kft. komplexebb szolgáltatást tud biztosítani ügyfelei részére a jelenlegi vírushelyzet után a turizmus újraindulásánál.

(Forrás: turizmus.com)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek