Nyomtatás

Magyarok a MICE díjazottak között

103

Három kategóriában magyar szakembereket választottak egy szaklap szerint Európa legmeghatározóbb meetings industry szereplői közé. A szlovén MICE szaklap 6 éve minden évben elkészíti a szakma legbefolyásosabb szereplőinek a listáját. A 2020. december végi szavazáson több mint 2600 nemzetközi szakember adta le voksát az ágazat legmeghatározóbb jelöltjeire.

A szakmagazin  2020 év végén lezárult szavazásán az elmúlt évek gyakorlatához hasonlóan továbbra is az olvasók döntöttek a díjazottakról, mind a hét kategóriában az öt legtöbb szavazatot elért jelölt kerül a prominens éves listára, akik a magazin januári számában kerülnek majd bemutatásra.

2020-ban 3 különböző kategóriában 3 magyar is bekerült Európa legjobb meetings industry szereplői közé:

· Békefi Anna, a Budapest Convention Bureau szakmai igazgatója az öt legjobb desztinációs marketing iroda vezetői között

· Dobos Zsófia, a Bo-Live Branding Agency társalapítója az öt legjobb kreatív rendezvény ügynökség képviselői között

· Kassai Zsolt, a Special Effects Zrt. vezérigazgatója a legjobb rendezvény szolgáltatók (technológia, multimédia és online területen) kategóriájában került a legjobb öt szakember közé

(forrás: Budapest Convention Bureau / Turizmus Online)
Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek