Nyomtatás

Bezárt a Hévízi Tófürdő is

286

Az országos tisztifőorvos állásfoglalása alapján kedden a Hévízi Tófürdő is bezárt. A fedett fürdőben továbbra is ellátják a betegeket.

A Hévízi Szent András Reumakórház megbízott vezetője, Mándó Zsuzsanna tájékoztatására hivatkozva a hévízi önkormányzat közölte: Müller Cecília országos tisztifőorvos állásfoglalása alapján a mostanáig nyitva tartó Hévízi Tófürdő is bezárni kényszerült.

Legkorábban december 12-én nyithat ki újra a tófürdő, de az újranyitás időpontját még módosíthatják a kormányzati és járványügyi döntések.

Továbbra is zavartalanul üzemel ugyanakkor a fedett fürdőben a járóbeteg-ellátás, az aktív reumatológiai és elsőbbségi rehabilitációs fekvőbeteg-ellátás, a fizikoterápiás kezelések és a diagnosztikai részlegek.

Nem elérhetők azonban a medencékben végzett kezelések, mint a súlyfürdő és a víz alatti gyógytorna, viszont kádfürdőben a gyógyvizes fürdőzés továbbra is rendelkezésre áll.

A Szent András Reumakórház több, ilyen jellegű létesítményhez hasonlóan, kormányzati rendelkezésre 106 ágyat tart fenn intenzív ápolásra nem szoruló covidos betegek ellátására – tudatta az önkormányzat.

(Forrás: turizmus.com)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek