Nyomtatás

Továbbra is nyitva tart a Hévízi Tófürdő

297

A Hévízi Tófürdő a jelenlegi helyzetben is működik, csak a Festetics Fürdőház wellnessrészlegét és fitnesz termét zárták be.

November 11-től a közfürdők és uszodák nem fogadnak vendégeket, ez első körben 30 napig tart, ám az intézkedést meghosszabbíthatják a járványhelyzet alakulásától függően. Ennek megfelelően a fürdők egymás után jelentették be, hogy zárnak, egy időre nem fogadnak vendégeket, de a gyógyászati kezelések egyes helyeken továbbra is elérhetők.

Kivételt képez a Hévízi Tófürdő, ami továbbra is nyitva tart.

Czene Alexandra, a Tófürdő vezetője azt monta a TermálOnline-nak, hogy a fürdő a Hévízgyógyfürdő és Szent András Reumakórház része, fürdőkezeléseit és gyógyászati eljárásait jelenleg is nyújtja a betegei és vendégei számára, a wellnessrészleg nem üzemel.

Jelen esetben a közfürdőkre vonatkozó tilalom nem érvényes a vendégekre, ugyanis egy kórház gyógyászati szolgáltatását veszik igénybe. Így lehet az, hogy a fürdő változatlan nyitvatartással üzemel, reggel 9-től 17 óráig, az ottani vendéglátóegységek azonban nem üzemelnek. A szállodák viszont nem fogadnak turistákat, így bezártak, kivételt képez a Lotus Therme Hotel, de ott is csak üzleti vendégek tartózkodhatnak.

(Forrás: startlap.hu)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek