Nyomtatás

Ha őszi szünet, akkor irány Zalakaros

516

Nincs még program az őszi szünetre? Irány Zalakaros, amely ilyenkor telis-tele van Halloween programokkal! Gyerekekkel a legjobb választás a feltöltődésre!

Programkavalkád

Családi vetélkedők, Halloween diszkó, Gesztenye Guszti kézműves műhelye, lufi party, szellem tánc szórakoztatja a gyerekeket egy héten át a Zalakarosi Fürdőn az őszi szünetben. Az őszi szünet csúcsa a tökfaragás, töklámpás készítés zárja a tökös hetet. Számos kaland, játék, végeláthatatlan csobbanás, gyerkőcök és szülők együtt, egyszóval nincs is jobb hely egy nagy össznépi bulihoz, mint a Zalakarosi Fürdő.

A gyerekek kedvenc fürdője

A Zalakarosi Fürdő élményfürdője Balaton régió legnagyobb és legtöbb attrakcióját felsorakoztató gyermekbarát komplexuma, ahol az itt töltött idő biztosan a családi emlékkönyvek része lesz, és ahova biztos még egyszer vissza kell jönnöd.

Élményfürdő, beltéri gyermekvilág, csordultig tele élettel. Itt minden Rólad és a családodról szól. Vizes játszótér spriccelő, csobogó vízi attrakciókkal a legkisebbeknek, ahol a szülőkkel együtt élvezhetik a vizes kalandokat. A nagyobbak vízágyúkkal csatázhatnak, mászhatnak kötélhálón, versenyezhetnek a tekergő-kanyargó csúszdákon. A vizes gyermekbirodalomban felfedező útra indulhatnak a gyerkőcök.

Ha a kicsik a vizes élményekben egy kis szünetet tartanak, beltéri száraz játszótérrel, kreatív kuckóval, játszóházzal, és szárazföldi táncos programokkal, vetélkedőkkel találkozhatnak, mindig az adott évszaknak, ünnepnek megfelelően. Halloween bulit a Mikulás ünnep követi, majd hamarosan kezdődik a Karácsonyi készülődés, a Csillagvarázs ünnep… és még sorolhatnánk mi minden vár a junior korosztályra az ősz és a tél folyamán.

zalakarr2

Zalakaros a desztináció egyik legkedveltebb családi üdülőhelye, megszámlálhatatlan vizes élménnyel, programokkal, ahol a gyermekekkel utazó családok - beleértve az egészen pici babával érkezőket is - kényelmesen érzik magukat.

(Forrás: termalfurdo.hu)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek