Nyomtatás

Jó hír az aktív pihenés szerelmeseinek – Megnyitott a Zsóry Liget Gyógy- és Egészségpark

716

Az új egészségparkot és közösségi teret a Zsóry fürdő előtti téren alakították ki. A park ingyenesen és az év minden évszakában látogatható.

A Zsóry Liget Gyógy- és Egészségpark a Zsóry-fürdő főbejárata előtti téren és az arborétum területén épült meg. Az arborétumi részen találunk szabadtéri fitnesz “termet”, futókört, petanque-pályát, jógateret, sétautakat és még thaichi-mezőt is. A cél az volt, hogy a kialakított eszközök jó szolgálatot tegyenek a relaxálásra, sportolásra vágyó vendégeknek, és most, amikor a legnagyobb szükség van rá, szabadtéren zöld környezetben, teremtsenek aktív pihenési lehetőségeket.

egeko2

Az ingyenesen használható közösségi területen rendezvényeket és találkozókat is szerveznek majd, illetve a játszóteret a gyermekes családoknak álmodták meg. A parkban helyet kapott egy kávézó, egy ajándékbolt és egy helyi termékeket kínáló termelői piac is. De működtetnek a területen kerékpár- és segway kölcsönzőt is.

egeko3

Ami azonban az egyik legkiemelkedőbb térelem, az a pihenőpadok és árnyékolók között megtalálható 3D-s aszfaltrajzok, melyek különleges fotópontként működnek. Azért nem szelfipontot írunk, mivel a fotós partnerünknek rá kell jönni, milyen szögből a legélethűbb, amint egy cápa szájából próbálunk kimászni, vagy egy szakadék fölött lépkedünk, esetleg a tér közepén feltörő vulkánból menekülünk.

Találunk még itt növénytornyot, ködszínházat, esti fényjátékokat és több szökőkutat is. Van köztük egy elektromos kerékpárral meghajtható szökőkút is.

(Forrás: vjm.hu)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek