Nyomtatás

Skybar-ból étterem: a hazai vendégek tarthatják most életben a szállodákat

613

Noha a járvány súlyos csapást mért a hazai idegenforgalmi-szektorra, az üzleti modell megújításával életbentartható egy szálloda. A nyáron megnyílt Aria Hotel Budapest tetőbárjában, a High Note SkyBar-ban, ősztől a hétvégeken már reggelivel, esténként pedig vacsoramenüvel is várják a vendégeket.

Az ősz elején bevezetett határzár miatt az eddiginél is nehezebb helyzetbe került a szállodaipar, a túléléshez szemléletváltásra van szükség, alapjaiban kell átalakítani most a működést: a lokális piacra, a hazai vendégek kiszolgálására kell fókuszálni.

Az Aria Hotel Budapest utcafrontján működő Liszt Étterem nyitására még várni kell, de a High Note SkyBar bővítette a gasztronómiai kínálatát, mostantól reggelire és vacsorára is várják a vendégeket.

A biztonság kiemelten fontos, így a magyar szakmai szervezetek egészségügyi ajánlásait, a nemzetközi tapasztalatokat, és a New York-i központunk tanácsait figyelembe véve alkottuk meg saját higiéniai protokollunkat

- mondja Lukács István, a Library Hotel Collection csoporthoz tartozó Aria Hotel Budapest igazgatója. 

(Forrás: portfolio.hu)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek