Nyomtatás

Két hajójáratát újraindítja pünkösdkor a Mahart Passnave

459

A pünkösdi hétvégén két hajójárattal újraindítja szolgáltatásait a Mahart Passnave: Szentendrére és budapesti városnézésre várják a vendégeket.

Május 30. és június 1. között újra közlekedik Budapest – Szentendre -Budapest között a menetrendi kirándulóhajó. Az utasok nem csupán Szentendre épületeiben gyönyörködhetnek, hanem a Kis-Dunág természeti szépségeit is megcsodálhatják útközben.

A járat a dunakanyari kerékpárútvonal mellett közlekedik, ezért hajójáratokon lehetőség van kerékpárszállításra, valamint büfé is üzemel.

kirhaj

A pünkösdi hétvégén újraindul a Duna corso városnéző sétahajójárat is. Az ötvenperces DUNA CORSO városnéző sétahajó program a Margit híd és a Rákóczi híd között kalauzolja a látogatókat Budapest part menti látványosságait bemutatva.

Az út során az utasok 11 nyelven hallgathatják az idegenvezetést audioguide segítségével: magyar általános/gyerek, angol, német, olasz, orosz, lengyel, francia, héber, japán, kínai és spanyol nyelveken.

Az ár magában foglalja az üdvözlőitalt is. A hajón ingyenes wifielérés biztosított. Ez a járat kutyabarát. A járat minimum 7 fő esetén indul.

A Mahart Passnave összes járatán kiemelt fertőtlenítési, takarítási és biztonsági szabályozásokat vezetett be az utasok gondtalan időtöltése érdekében.

(Forrás: turizmus.com)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek