Nyomtatás

Indul az MTÜ belföldi kampánya – szolgáltatók csatlakozását várják!

597

Visszajövünk! címmel a Magyar Turisztikai Ügynökség június 1-jén indítja nagyszabású belföldi kampányát, melynek célja a belföldi turizmus újraindítása, a nyári főszezon forgalmának erősítése.

Szálláshelyek, vendéglátóhelyek, fürdők, egyéb turisztikai szolgáltatók és attrakciók is csatlakozhatnak.

A Magyar Turisztikai Ügynökség júniustól arra buzdítja az utazóközönséget, hogy aki teheti induljon ismét útnak, barangoljon belföldön, hiszen kellő körültekintés mellett bátran tervezhetünk kirándulást, nyaralást, fedezhetjük fel ismét az ország csodáit. A kampány fő üzenete: maradjunk az ország határain belül, támogassuk a hazai gazdaságot, a hazai szolgáltatókat, segítsünk újraindítani a magyar turisztikai szektort!

Az MTÜ várja azon magyarországi szálláshelyek, éttermek, fürdők, valamint egyéb turisztikai attrakciók és szolgáltatók (pl.: múzeumok, nemzeti parkok, túraszervezők) jelentkezését, amelyek szívesen együttműködnének a belföldi turisztikai forgalom élénkítésében.

A csatlakozás feltétele, hogy a szolgáltatók vállalják: 2020. június 1. és július 15. között Visszajövünk! szlogennel speciális ajánlatot hoznak létre.

Az ajánlatokat az MTÜ a csodasmagyarorszag.hu weboldalon gyűjti és teszi közzé, továbbá átfogó, országos kampányában kiemelten népszerűsíti majd a kedvezményes ajánlatokat.

A szolgáltatók május 28-ig jelezhetik csatlakozási szándékukat az online adatlap kitöltésével.

Kérdés esetén a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen kérhető további információ.

Adatlap itt>>

(Forrás: turizmus.com)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek