Nyomtatás

Pénteken újranyit a nyíregyházi múzeumfalu és az állatpark

633

Péntektől ismét fogadhat látogatókat a nyírségi megyeszékhelyen a Sóstói Múzeumfalu és a Nyíregyházi Állatpark – közölte a Városháza sajtószolgálata.

Közleményükben azt írták, hogy a nyitásra a veszélyhelyzetben szükséges óvintézkedések megtartása mellett van lehetőség, a kilenchektáros szabadtéri néprajzi múzeum területén a látogatási rend betartását kérik a látogatóktól.

A jegypénztárban egyszerre maximum öten tartózkodhatnak, kötelező a legalább 1,5 méteres védőtávolság betartása.

A kiállítási lakóházakban, a jármi kisnemesi kúria és a látogatófogadó épületek kiállítótermeiben, illetve az egyéb zárt terekben kötelező maszkot viselni.

A látogatók az úgynevezett nyitott színben és az anarcsi porta udvarán – a megfelelő védőtávolság betartása mellett – tudják elfogyasztani megvásárolt ételeiket és italaikat.

A múzeumfalu közelében fekvő Nyíregyházi Állatpark kedden jelentette be, hogy pénteken újra megnyitja kapuit az érdeklődők előtt. A belépőjegyeket személyesen és kedvezményesen online is meg lehet váltani.

A 35 hektáros látványosság felkeresésekor kötelező a védőtávolság betartása, zárt térben – különösen a két legnagyobb állatházban, a Zöld Piramisban és a Viktória-házban – maszk viselését ajánlja az intézmény.

Bár a park szabadon látogatható lesz, az állatbemutatókat egyelőre nem tartják meg – olvasható az állatpark honlapján.

(Forrás: turizmus.com)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek