Nyomtatás

Felajánlotta szállodáját a külföldről hazatérő magyaroknak egy vállalkozó

631

Várhatóan körülbelül 40-45 fő ingyenes, egyidejű elhelyezése lesz megoldható a hotel szobáinak műszaki felkészítését követően a 14 napos elkülönítés idejére - szúrta ki a Sokszínű Vidék.

A vállalkozó Facebookon közzétett posztja az alábbiakban olvasható:

Tisztelt Siófokiak! Kedves Barátaim!

Kollégáimért és lakókörnyezetemért felelős vállalkozóként kötelességemnek érzem, hogy lehetőségeimhez mérten csatlakozzam a kialakult helyzet kezelhetőbbé, elviselhetőbbé tételéhez. A CE Napfény Hotel üzemeltetőjeként arra az elhatározásra jutottam, hogy csatlakozom és a segítségemet ajánlom fel a külföldről hazatérő magyaroknak. Azoknak a siófokiaknak, akiknek nincs lehetőségük arra, vagy nagy nehézségekbe ütközne, hogy hozzátartozóik megóvása érdekében önkéntes karanténba vonuljanak, felajánlom a CE Napfény Hotel szobáit, térítésmentesen az előírt 14 napos elkülönítés idejére.

Személyesen felkértem Nagy Gábort, hogy orvosként támogassa kezdeményezésemet. Alpolgármester Úr együttműködéséről biztosított, amit ezúton is köszönök neki. Várhatóan körülbelül 40-45 fő egyidejű elhelyezése lesz ily módon megoldható néhány napon belül, a szálloda szobáinak műszaki felkészítését követően.

A felmerülő igényeket kérem, közvetlenül nekem juttassák el, privát üzenetben, vagy e-mail formájában a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre, megjelölve az országot ahonnan érkeznek és minden lényeges információt egészségügyi állapotukkal kapcsolatban.

Forrás: atv.hu

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek