Nyomtatás

Megújult a beltéri gyermekvilág Zalakaroson

542

Közel egyhetes szünet után újra birtokba vehették az apróságok a Zalakarosi Fürdő megújult beltéri gyermekvilágát. A Gyermekek Éve 2020 keretében széles programkínálat és gyermekközpontú részleg várja a Zalakarosi Fürdőbe látogató családokat.

Alig két hete egy vizes farsanggal búcsúztatták a telet, most pedig a tavasz első napjaiban egy örömteli megújulást jelentett be a Zalakarosi Fürdő.

Jelentős technikai fejlesztések valósultak meg, amelyek a vezetés szerint megalapozzák a gazdaságos és hatékony üzemeltetést. A légtechnikai robot technológiás tisztítása történt meg, a légtechnikai szívórácsokat kicserélték, a vízi játékok vezérlő szelepeit és vízszűrő kádjait cserélték, modernizálták a vízforgató technológiát is.

zal

"Korszerűsítettük a villamosenergia hálózatot, energiatakarékos LED-es világítás telepítésével, amelyek egyúttal meghatározzák az épületrész dizánját, valamint megtörtént a burkolatok és játékelemek esztétikai felületkezelése is" – mondta el Cziráki László, a Zalakarosi Fürdő vezérigazgatója, aki a fürdő márkanagyköveteivel: Laky Zsuzsival és családjával, valamit Erdei Zsolt világbajnok ökölvívóval és Czimondor Nándorral, a város alpolgármesterével közösen adták vissza a gyermekeknek a vízi birodalmat.

Forrás: turizmus.com

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek