Nyomtatás

Szállodaláncot hoz létre az Avalon Park

1810

A miskolctapolcai Avalon Park közel ötödik éve sikeresen és eredményesen működő turisztikai beruházás a Bükk szívében. Az Avalon Park a beruházást mintaprojektté kívánja tenni, és a brand égisze alatt szállodaláncot létrehozva a magas színvonalú vendéglátást újabb magyarországi helyszínen bővíti tovább.

Az Avalon Park rövid idő alatt hazánk meghatározó és ikonikus szállodájává vált. Az éves szinten oda látogató 150-200 ezer vendég elégedettségi mutatója a legnagyobb szállásközvetítő portálon 10/9,5 pont. A vendégek visszajelzései és az elmúlt évek eredményességének köszönhetően született meg az a tulajdonosi döntés, hogy a park fennállása óta megszerzett tapasztalatot és tudást egy szállodalánc kiépítésébe fektessék. A tervezett szállodalánc első elemének, egy új Avalon hotelnek a megépítéséhez először is egy megfelelő területre van szükség, ahol a megtervezett minőségben és nagyságban valósulhat meg egy új, 5 csillagos színvonalat képviselő, prémium beruházás.

avalonp2

A tulajdonosok – lokálpatriotizmusuknak köszönhetően – első körben mindenképpen Magyarországon szeretnének új és megfelelő helyszínt találni. Az előzetes kiválasztás alapján az egyik célzott helyszín Tata városa. Az ikonikus Öreg-tó és a partján álló tatai vár közelében az új Avalon beruházás a térség ékszerdobozává válhatna, tökéletes összhangban a természetes környezettel. További lehetséges helyszínként merült fel a Balaton déli partján fekvő Zamárdi, valamint Balatonföldvár.

A szállodaberuházás a tervek szerint közel 200 fő számára biztosít majd állandó munkalehetőséget, a kiválasztott város pedig a megnövekedett idegenforgalmi adóval és egy országos hírű és vonzású hotellel gyarapszik, amely további fejlesztéseket tesz lehetővé a város számára.

Forrás: Turizmus Online

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek