Nyomtatás

Golfpályával és rendezvényhelyszínnel bővül a Continental Group

2020-01-08 573

Új nevet érdemes megjegyezniük a golfozás szerelmeseinek és a fővárosi, zöldövezeti rendezvényhelyszín iránt érdeklődőknek: a Continental Citygolf Club tavasztól régi-új helyszínként, újjávarázsolt külsővel, kibővített funkcióval várja az érdeklődőket.

A Continental Citygolf Club – korábban Academy Golf Budapest – jelentős felújítások és fejlesztések után, a Continental Group égisze alatt nyitja meg kapuit 2020 áprilisában. Ahogy azt Flesch Tamástól, a Continental Group ügyvezető igazgatójától megtudtuk,

a rövidesen megkezdődő beruházások során a golfpálya modernizálását és a klubhely komoly rendezvényhelyszínné alakítását is szeretnék megvalósítani.

A szolgáltatások színvonalának emelése érdekében befedik a driving range felső szintjét, helyrehozzák és bővítik a pitching & chipping greent, javítanak a putting greenen, illetve magán a pályán és a tavon is.

Céljuk, hogy a klub a fővárosi golfélet központjává, s egyben kifogástalan minőségű, 9 szakaszos citygolfpályává és gyakorlóközponttá váljon.

golf

A tényleges nyitás dátuma ugyan 2020 áprilisa, a driving range alsó szintjét viszont már január közepén megnyitják a játékosok előtt.

A golfozók igényeinek kielégítése mellett fontos céljuk egy olyan, zöldövezeti rendezvényhelyszín kialakítása, mely 150 fős vacsorák, konferenciák, családi napok, csapatépítők, incentive programok megtartásához is ideális. Ezért a régi klubházat és annak konyháját kibővítik, az épületet és annak bútorzatát teljesen felújítják, hogy tavasztól egy korábbinál nagyobb, vonzóbb modernebb helyszínen fogadhassák a rendezvényeket.

golf2

A központi étterem kapacitását 60 fős konferenciateremmel és két, 12 fős szekcióteremmel egészítik ki. Másodlagos klubházat építenek, hogy a játékosokat rendezvények idején is ki tudják szolgálni.

Az egység vezetését új csapat végzi: a klub igazgatója és ügyvezetője Bodnár Csaba, a golfigazgató Csikós Gábor lesz. A rendezvények lebonyolításáért két, a Continental Group kötelékéből átigazoló kolléga felel majd.

Forrás: turizmus.com

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek