2018. február 19., hétfő - Zsuzsanna

Belföldi vásárok, kiállítások

boatshow2018. február 22-25. között kerül megrendezésre a Budapest Boat Show, amely minden évben a Hungexpo egyik legnépszerűbb kiállítása és vására. A Budapest Boat Show 2018-ban újra meghirdeti Újdonság Pályázatát, mellyel a hazai és külföldi újdonságok, fejlesztések bemutatását kívánja segíteni a vitorlás és motoros hajóiparban.

motorshow2018-ban is megnyitja kapuit Magyarország legjelentősebb motoros szezonnyitó rendezvénye a Budapest Motor Fesztivál! Idén a Budapest Motor Fesztivál külön hangsúlyt helyez a színvonalas megjelenésre. Ennek érdekében a kiállítói terület szegmentálásra kerül.

babyAz egyik legnagyobb látogatottsággal rendelkező rendezvényünk! Téli rendezvényünk új helyszine a Duna Centerben lévő hatalmas helyiség. A 650! db parkolóval rendelkező Duna Center területe: 2.600 m2. Közel 300 rendezvénnyel a hátuk mögött, a szervezők azt látják, hogy jó úton haladnak, hiszen szeretik rendezvényeiket és évről - évre többen látogatják.

tourex2018. február 23-24. között 28. alkalommal kerül Tourex Idegenforgalmi Szakkiállítás, Vásár és Konferencia. A rendezvénynek a Hírös Agóra - Kecskeméti Kulturális és Konferencia Központ ad otthont. A kiállításon utazási irodák, gyógyfürdők, idegenforgalmi régiók kínálatából válogathatunk.

pedagogus2018. február 24-én rendezik meg a Budapesti Kongresszusi Központban a Pedagógus Expót. A rendezvény célja, hogy alternatívákat biztosítson a pedagógusoknak az élmény alapú oktatáshoz, melyek segítségével maguk is sikerélményhez juthatnak. Balatoni Katalin, a Pedagógus Expo szervezője maga is pedagógusként tevékenykedik, de olykor csalódás érte, amikor a pályára került.

utazas2018A szakmabeliek szezonnyitó eseményként és kihagyhatatlan szakmai fórumként tartják számon, a hazai turisták számára pedig élmény- és információszerzési forrást jelent. Közben azonban az internet teret hódított, megváltoztak az utazási- és foglalási szokások. Az Utazás kiállításnak is változnia kell. A 2018-as év erről szól.

konyka18Építkezés vagy lakásfelújítás előtt állsz? Nincs kompromisszum, álomkonyhád tervezését és kialakítását csak a profikra szabad bízni! Látogass el március 2-4. között a Konyhakiállításra, ahol egyetlen hétvége alatt feltérképezheted a hazai konyhadizájnnal foglalkozó cégek legjavát.

horgaszshowIsmét megrendezésre kerül Magyarország legizgalmasabb horgászeseménye a Tavaszi Horgász Show, 2018. március 2-4között Budapesten, a BOK Csarnokban (volt Syma). Ahogy már ez előző években is megtapasztalhatták a látogatók, ez a rendezvény nem csak egy hagyományos kiállítás lesz, hanem annál sokkal több!

pollackexpo2018. március 1-2. között. kerül kerül megrendezésre a Pollack Expo, a pécsi Expo Centerben, ahová várják a villamos, informatika, gépész és építő szakterületek újdonságait bemutató régi és új kiállítóinkat. A Magyarország legjelentősebb építőipari, gépész, informatikai, villamosipari és környezetvédelmi szereplői  találkoznak Pécsett, a Pollack Expón!