2017. június 28., szerda - Levente, Irén

Belföldi vásárok, kiállítások

gazdanapokImmár hatodik alkalommal kerül megrendezésre a Hajdúsági Expo és Traktorhúzó Európa Kupa 2017. augusztus 11-13. között Hajdúböszörményben. Az expo alatt szakmai programokkal, előadásokkal, az itt élő agrárszakemberek, vállalkozások, üzletemberek és előadók találkozójával várják az érdeklődket.

galambA Magyar Galamb- és Kisállattenyésztők Országos Szövetsége 2017-ben is megrendezi a Monori Kisállatbörzét, mely színes kínálatával várja az érdeklődőket. A börzén többek között díszmadarakat, díszszárnyasokat, vízi szárnyasokat, díszbaromfikat, galambokat, dísz- és tavi halakat tekinthetnek meg az odalátogatók.

videkfejlesztesA szervezők változatlanul tartják magukat a „műfaji keretek” között, azaz elsősorban a legújabb termeléstechnológiáknak, gépeknek, innovatív fejlesztéseknek, állatkiállításnak, kis- és nagytermelőknek, külföldi partnereknek, üzletembereknek és nem utolsó sorban a közönséget vonzó szakmai és szórakoztató programoknak adunk teret.

mezogazdasagA Farmer-Expo Magyarország egyik vezető nemzetközi mezőgazdasági és élelmiszeripari szakkiállítása, mely első pillanattól kezdve céltudatosan az agráripari ágazatcsoport részeseinek és partnereinek igyekszik minél szélesebb körű lehetőségeket biztosítani a kapcsolatteremtésre, a kapcsolatok elmélyítésére, a megmérettetésre, egyszóval az előrelépésre.

kaposvariallatetnyesztesA Kaposvári Egyetem az idén tizenegyedik alkalommal rendezi meg a Kaposvári Állattenyésztési Napokat. Az elmúlt esztendőkben folyamatosan fejlődő kiállítás már bizonyította, hogy nemcsak Dunántúlon, de országosan is meghatározó állattenyésztési rendezvény. A számos szakmai és közönségprogram sok kiállítót és látogatót vonz a Pannon Lovasakadémia területére.

komloerexpoA Komlóért Expo 19. alkalommal, ismét a város vezetésének támogatásával kerül megrendezésre a Komlói Városi Sportközpontban. A térség és Baranya egyik legnépszerűbb kiállítás és vásárának célja a közösség építés mellett a helyi és a régiós vállalkozások népszerűsítésének megfelelő színtér biztosítása.

innolignumA hosszú távra tervezett innoLignum Sopron Erdészeti és Faipari Szakvásár és rendezvénysorozat innovatív, élenjáró megoldásokat felsorakoztató, kis- és középvállalkozások számára is elérhetőbb "mustra" illetve programlehetőségek centrumává kíván válni. Érdemes lesz ellátogatni tehát Sopronba 2017. szeptember 7. és 9. között.

zaszloNyelvet tanulnál, és keresed a Neked legmegfelelőbb módszert? Nyelvvizsgára készülsz? Az egzotikus nyelvek érdekelnek? Naprakész szótárt, segédanyagokat szeretnél? Külföldi munkát keresel? Külföldi vagy, akit érdekel a magyar nyelv? Tudod, mi az a blended learning? Távoktatásra, távmunkára lenne szükséged?

jaszsagexpoIdén is magas színvonalú hang- és fénytechnikával felszerelt fedett színpadon mutatkoznak be a fesztiválra érkező fellépők. Számos amatőr néptánc és kulturális csoport műsorai váltják majd egymást, de az ünnepélyes megnyitó után itt élvezheti majd a nagyérdemű a bábcsoportok előadásait, zenés vásári komédiákat, és tánciskolák bemutatóit is.