2017. október 19., csütörtök - Nándor

Belföldi vásárok, kiállítások

automotiveA következő AUTOMOTIVE HUNGARY 2017. október 18-20. között kerül megrendezésre a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban! Várják a kiállítókat a magyar és közép-kelet-európai járműipart bemutató komplex fórumra, ahol az autógyártás teljes spektruma jelen lesz, a formatervezéstől a gyártásig.

marketingexpoAz először 2010-ben megrendezett konferencia sorozat célja, hogy bemutassa és elérhetővé tegye a legfrissebb marketing stratégiákat és eszközöket a kisvállalkozások számára. A Marketing Expo Magyarország legnagyobb kkv marketing eseménye, konferencia, kiállítás és vásár, melyen több mint 1000 kis- és közepes vállalkozás tulajdonosa, valamint marketinges munkatársa vesz részt minden évben.

vallaltvezetoA műszaki állásbörze idén három területre fókuszál a kreatív ipar, energetika és informatika. Mindhárom kiemelt terület a magyar gazdaság szempontjából és az Óbudai Egyetem mindegyik területen indít képzéseket BSc, MSc és Phd szinten. Ezen három műszaki terület nagyban meghatározza az ország jövőiparát.

adatvedelem konfIdén tizennegyedik  alkalommal kerül megrendezésre Közép-Kelet Európa egyik legnagyobb Független IT Biztonsági Fesztiválja 2017. október 20-21-én  Budapesten, a MOM Kulturális központban. Számos előadás és  workshop, valamint izgalmas versenyek várják az érdeklődőket - értesült az Esemény Menedzser online magazin szerkesztősége.

gyerekek1Pozitív Gyermeknevelés Expo a tudatos szülők rendezvénye. A világ változik, új követelményeket támaszt a jövő generációk fel és ezzel együtt a nevelési módszereknek is változniuk kell. A Pozitív Gyermeknevelés Expora elhoztuk neked azokat az alternatív lehetőségeket, amik a segítségedre lehetnek a változtatásban.

galambA v-61. Alba Regia Galamb- és Kisállattenyésztők Egyesülete fiatal galamb és kisállat kiállítást rendez a Magyar King Klub, a Székesfehérvári- és Erdélyi Bukógalambokat Tenyésztők Fajtaklubja részvételével 2017. október 27-30. között Csákváron.

beauty2017 őszén 26. alkalommal ad randevút Budapesten a Beauty Forum a szépségszakmának. A már tradícionális kiállítás és vásár a szakma hazai legnagyobb rendezvénye. Itt mutatják be a legújabb innovációkat, termékeket, a közönség pedig szakmai előadásokon, bemutatókon és workshopokon keresztül mélyítheti el a tudását.

photoexpoA 2012 óta minden évben megrendezett PHOTOEXPO a fotós szakma legfontosabb hazai seregszemléje, ahol egy helyen kézbe vehető és kipróbálható a fotós piac minden újdonsága, köztük olyan kiegészítők százai is, amelyek létezéséről a fotósok többsége nem is tud - értesült az Esemény Menedzser online magazin.

okoindustriaA Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetsége 5. alkalommal rendezi meg az ÖKOINDUSTRIA Nemzetközi Környezetipari, Energiahatékonysági és Megújuló Energiaforrások Szakkiállítást 2017. noveber 8-10. között a Vasúttörténeti Parkba. Mi történik a környezetiparban napjainkban? Megtudhatja, ha kilátogat...

  • 1
  • 2
  • 3