2018. április 20., péntek - Konrád, Tivadar

Belföldi vásárok, kiállítások

vedohalo logoA 2018 április 19-től 22-ig megrendezésre kerülő 4 napos rendezvény célja, hogy új megközelítéssel gyűjtse össze egy időben és helyen a vállalkozások és a nagyközönség számára a munkahelyi és otthoni biztonságunk, egészségünk, valamint környezetünk megóvásának témáit, eszközeit, módszereit és szolgáltatásait.

konyvek1Az immáron 25. alkalommal megrendezésre kerülő Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál a nemzetközi könyves világ jegyzett eseménye, a térség meghatározó szakmai és kulturális fóruma. A Fesztivál a Millenárison, igényes környezetben, könnyen megközelíthető, központi helyen, még korszerűbb és szebb kiállítóterekkel várja a látogatóit.

kert2018-ban újra tavaszkert Dísznövény 2018. Szakkiállítás és Vásár a Budai Arborétum a Villányi úton! Virágok, növények kertészeti kellékek és szolgáltatások, gasztronómiai finomságok, ter mészetközeli design alkotások mellett kiállítások, előadások és különféle növényes, zöld programok.

babyCégünk több mint 10 éve szervez már BABA-EXPO Rendezvényeket Magyarország nagyvárosaiban. Közel 300 rendezvénnyel a hátunk mögött, illetve azok tapasztalati alapján azt látjuk, hogy jó úton haladunk, hiszen szeretik rendezvényünket, melyre elég bizonyíték a számtalan köszönőlevél és a feledhetetlen boldog gyermekarcok - írják a szervezők.

busexpoA magyarországi autóbusz-gyártás, forgalmazás és az autóbuszos személyszállítási szolgáltatások egyetlen tematikus éves hazai seregszemléje. BUSEXPO, ahol a magyar autóbuszpiaci szereplők színe-java megjelenik! A hazai és nemzetközi márkaforgalmazók mellett a beszállítók és szolgáltatók széles palettája is képviselteti magát.

szakmaisztarA Szakma Sztár Fesztiválra a Hungexpo Vásárközpontban kerül sor. A versenyek célkitűzése a gyakorlatigényes, „fizikai” szakmák – beleértve  a ráépülő, magasabban kvalifikált szakmákat is − társadalmi presztízsének és vonzerejének növelése a szakmatanulás népszerûsítése révén. A rendezvény szlogenje: „A jó szakma felér egy diplomával”.

veteranjarmuLátogasson ki családjával és barátaival Esztergomba az "Akkor és Most" jármű expóra. Egész napos programok lesznek a színpadon, zenei és tánc produkciók. Mind a két nap sétahajózás, léghajózás, gyerek játszópark, kirakodó vásár és szuper koncertek várják az érdeklődőket Esztergomban a Nagy Duna sétányon.

lakasvasarKicsi a lakás? Lesz itt egy rakás! Lakást vagy családi házat keres? Új építésű ingatlan érdekli vagy inkább használt lakásba költözne? Kezdje a keresést 2018 tavaszán a Lakás ingatlan kiállításán és lakásvásárán a Millenárison! Május 4 és 6. között több ezer új ingatlan, eladó lakások, házak és telkek valamint a legjobb albérletek várják a látogatókat.

baby22018. május 6-án rendezik meg Györben a Baba Expot. A sorozatban ez az egyik legnagyobb látogatottsággal rendelkező rendezvény. A tavaszi rendezvény helyszine ismét a Duna Centerben lévő hatalmas helyiség, és nem mellékes, hogy a Duna Center 650 db parkolóval rendelkezik a vendégek számára, Minden érdeklődőt szertettel várnak!