Nyomtatás

Újra megnyitotta kapuit a hazai Disneyland

2880

A Grimm mesék helyszíneitől kezdve a vízibiciklizésen át a kötélpályás akadálypályáig mindenki megtalálja a maga kedvére való elfoglaltságot a 2019. április 19-én újra nyitott debreceni élményparkban. Egy varázslatos hely Debrecenben, ahol a családok, barátok kikapcsolódhatnak!

A kalandpark számtalan programot kínál a látogatóknak


Ez a csodavilág a Zsuzsi vonat vonalán, a volt Balla-tónál valósult meg. A közel 30 ezer négyzetméter területű park, várja szabadtéri és fedett programok sorával a családokat, baráti társaságokat.
Már a belépés után elkezdődhet a játék. A Kőkorszaki vízibiciklik már a bejáratnál várja a kikötőben a vízi kikapcsolódás szerelmeseit. Tovább haladva a park belseje felé mesebeli birodalom tárul a vendégek elé Várral, valamint interaktív mesejelenetekkel karöltve. A gyerkőcök megnézhetik például Hófehérkét és a hét törpét, vagy Jancsit és Juliskát a mézeskalács házikójukkal. Piroska és a farkas meséjéből is kaphatnak egy kis ízelítőt az ide látogató vendégek.

Olvass tovább: Újra nyit a hazai Disneyland

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek