2018. november 14., szerda - Aliz

Szeged, Kalandozoo

kalandozoo szegedA KalandoZoo Kalandpark kiemelkedő, egyedi az ország kalandparkjai közül, mivel az itt kipróbálható 17 játék, köztük egy 250 féle játékelemmel rendelkező kötélpálya nem található meg egy színhelyen Magyarországon. Technikai kötélpályáját mozgássérültek, valamint fogyatékkal élők egyaránt használhatják. A mászófal mellett a tó felett történő nagy átcsúszás került kialakításra.

A klasszikus kalandparki elemek mellett nagy figyelmet fordítottak a hagyományőrző játékok, például íjászat megismertetésére. Bemutatnak különböző ügyességi játékokat, valamint egy labirintust, amely oktatási célra is felhasználható. Ezenkívül EU-szabványnak megfelelő gumiborítású aljzattal ellátott korszerű fa játszótér 15-20 féle játékkal.

A bővítési tervek között szerepel a Vadasparkkal együttműködve egy kisebb méretű állatsimogató, békésebb állatok bemutatása (akár oktatási célzattal). Valamint itt nyújtanának lehetőséget a Vadaspark ötleteinek a Kalandparkba történő beépítésébe (akár egy új faj bemutatása).

Kialakításra kerül íjászat, zorb, valamint saját tervezésű, még nem szabadalmaztatott játékok. Ezen felül létrehoznak egy gravitációs élményrészleget, amelybe 3D-karika, rodeóbika, átforduló hinta, trambulin szerepel, és még sok játék.

Játékok:
- Erdei kötélpálya
- Gyermek kötélpálya
- Kilátó
- Csőlabirintus
- Nagy átcsúszás (Canopy)
- Játszótér
- Bungee Trambulin
- Óriás bokszkesztyű
- Óriás szumó
- 3D karika
- Rodeó bika
- „Flying Bike” Átfordulós- extrém bicikli
- Íjászat
- Színpad
- Élőcsocsó
- Vízi aréna

Helyszín: 6725 Szeged, Cserepes sor 47.

Nyitva tartás: http://www.kalandozoo.com/nyitva-tartas/

További információ:
Telefon: 06-30-223-2160
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
http://www.kalandozoo.com

(Esemény Menedzser)

 

Black TOOL Friday!

 
Tudtad???
 

A fekete péntek, vagy Black Friday a hálaadást követő péntek elnevezése az Egyesült Államokban, mely ott a hagyományos bevásárlási szezon kezdete. 1966 óta használják a Black Friday elnevezést, melynek használata 2009-re vált általánossá világszerte. Mivel a hálaadás az Egyesült Államokban november negyedik csütörtöke, ezért a Black Friday mindig november 23-29. közé esik, a
 

TERMESZ Szerszámház Budaörsnél pedig
November 23-án pénteken lesz!!!!


 Már reggel 8.00 órától, egészen 18.00 óráig várlak a Black Friday napon a Termesz Szerszámházban!
 
Keresd a Black Friday emblémát az üzletben lévő termékeken, mi pedig azonnal érvényesítjük az akár 50% kedvezményt!!!!!!!

 

TERMESZ SZERSZÁMHÁZ

2040 Budaörs, Károly király u.27/A.

www.termesz.hu

 

E kupon kinyomtatásával, kedvezménnyel vásárolhatsz 2018. november 23-án  a nyitvatartási idő alatt, az üzletben lévő termékekre! A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, az akciós termékekre nem érvényes, és nem meghosszabbítható! Készpénzre nem váltható!

Kockázol, vagy kockáztatsz?!


Ugyan idén november 13-a nem péntekre esik, de azért a szerencsét, és a kedvezményt nem engedjük elszaladni.

A játék lényege, hogy választhatsz a fix 10%, vagy a három kockával dobható, maximum 18%-os kedvezmény közül.

Mindenkinek egy lehetősége van a dobásra, ami minimum 3%, vagy a maximum 18%, vagy a fix10%. A döntést a Te kezedbe adjuk, de utólagosan már nem lehet választani a fix 10%-os kedvezményt.

Genius szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban!

 
Vagy kockázol, vagy kockáztatsz!

 
Gyere el üzletünkbe 2018. november 13-án kedden, és ragadd meg a szerencsédet a kockákkal.
 
Az üzletben található összes termékre érvényes a kedvezmény, kivéve a már akciós, és kedvezményes árú termékeket! A kedvezményt a számla végösszegéből vonjuk le. A kedvezmény készpénzre nem váltható, későbbi vásárlás során nem érvényesíthető, és kizárólag 2018. november 13-án 8.00 és 17.00 óra között vehető igénybe.


Addig is tekintsd meg a
GENIUS új GT-19 nagykatalógusát!
►►

 


 TERMESZ SZERSZÁMHÁZ

2040 Budaörs, Károly király u.27/A.

www.termesz.hu