Nyomtatás

Balatonfűzfő, BalatoniBob Szabadidőpark

5044

A Balaton északi partján, Balatonfűzfőn csodás természeti környezetben található a BalatoniBob Szabadidőpark, amely egész napos, fullos élményt kínál a gyerekes családok vagy a baráti társaság minden tagjának! Nem véletlenül mondják, hogy NEM KISPÁLYÁS: a két szuper (összesen 1,5 kilométer hosszú!) bobpálya köré épült szabadidős és kirándulási helyszín egész évben nyitva van.

A bobozáson kívül számos más – részben ingyenes! – szórakozási lehetőséget nyújt, legyen szó egyszerű suli utáni lazulásról, hétvégi programról vagy nyaralásról, buliról, osztálykirándulásról, céges rendezvényről. Már maga a bobozás is dupla élmény, hiszen Magyarországon ez a leghosszabb olyan dupla bobpálya, amelyen a bobok sínre rögzítve futnak.

Csússzatok le az új Panorámapályán, pörögjetek be a 360 fokos kanyarban, élvezzétek a hűsítő sebességet, és gyönyörködjetek a balatoni panorámában!

Természetesen a másik bobpálya, az Alagútpálya is élménydús szórakozást kínál: éles döntött kanyarok, bukkanók tarkítják, és egy 15 méter hosszú alagút, amelyben sötétedés után villogó fények fokozzák az adrenalinszintet.

A pályák egész évben fogadják a sebességfüggőket, nyári estékre pedig kivilágítják őket, hogy akár tízig is végigsüvíthess rajtuk. Az önfeledt szórakozás mellett természetesen a biztonságra is nagy hangsúlyt helyeznek: a kötött pályára rögzített bobkocsik három- illetve kétpontos biztonsági övvel vannak ellátva, automata fékjük pedig maximalizálja a sebességet – amely azonban így is elérheti a 40 km/órát!

A csúszásod megörökítéséről a pályán elhelyezett fotópont gondoskodik, az itt készült képet a bejáratnál található Emlékbázisnál kinyomtathatod, vagy kérhetsz ajándéktárgyat a legjobban sikerült fényképeddel.

A park fő elemei kétségtelenül a bobpályák, de az élménykínálat ennél jóval tágabb: a BalatoniBob Szabadidőparkban minden korosztály számára kínálnak valami izgalmasat, így a kikapcsolódás a család valamennyi tagja számára emlékezetes lesz.

Kínálat: Bobpálya, Serpa kalandpark, Paintball, Hintóka, Kilátó, Játszótér, Fitneszpark, Emlékbázis 
Helyszín: BalatoniBob Szabadidőpark, 8184 Balatonfűzfő, Uszoda u. 2.
Nyitva tartás: A bobpálya nyitva minden nap 9:00-21:00 óráig!

További információ:
Telefon: +36 88 586 170
Fax: +36 88 586 171
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
http://balatonibob.hu

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek