2019. október 17., csütörtök - Hedvig

Töltsenek egy éjszakát a színfalak mögött! – Színházak Éjszakája a Miskolci Nemzeti Színházban, 2019. szeptember 21.

szinhazakSzeptember 21-én újra felgördül az a bizonyos függöny a látogatók előtt a Miskolci Nemzeti Színházban. Este 8 órától egészen éjfélig ismét lehetősége lesz a közönségnek betekinteni a teátrum kulisszái mögé, ahol nyílt próbákkal, színházi titkokkal és meglepetésekkel várjuk az érdeklődőket. Három előadás próbájába is beleshetnek a látogatok szeptember 21-én...

...a Színházak Éjszakáján a Miskolci Nemzeti Színházban. A Kamaraszínházban idei zenés mesejátékunk, A legkisebb boszorkány mutatkozik be, a színes látványvilág nem csak a gyermekeknek lesz izgalmas! Szabó Attila rendező bevezeti a közönséget az előadás készülési folyamatába, színművészeink pedig néhány jelenettel is megörvendeztetik az érdeklődőket. A Don Juan próbái is folynak már, a Szőcs Artur rendezésében készülő előadásba szintén betekinthetnek a színházbarátok. A Katona József Színház direktora, Székely Kriszta először rendez Miskolcon. Edward Albee Nem félünk a farkastól című drámáját viszi színpadra a Játékszínben, ebből is láthatnak néhány részletet szeptember 21-én. Az előadás megtekintése 16 éven felülieknek ajánlott! A Festőtár is megnyílik a látogatók előtt ezen az estén: Slárku Anett a díszlettervezés rejtelmeibe avatja be a közönséget. Idén sem marad el az igazgatói fogadóóra; Béres Attila igazgatótól bármit kérdezhetnek a nézők! Somhegyi György meglepetéssel készül a színházbejáróknak, erről többet nem árulunk el, de a jókedv biztosan garantált!

A program zárásaként Lajos András és a színház művészeinek zenés-verses produkciója vár mindenkit a Nagyszínházban! Színművészünk rímbe szedte 196. évadunk előadásait, látványos show-val és a hagyományokhoz hűen közös énekléssel zárul majd az este.

A programokon a részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött! Regisztrálni a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen lehet névvel, lakcímmel, e-mail címmel és telefonszámmal, szeptember 16-án 10 órától szeptember 20-án éjfélig. A jelentkezéseket beérkezési sorrendben fogadja a színház, az első 300 regisztráló vehet részt a programon! Egy levélben maximum 4 fő regisztrálható az eseményre! Bővebb információ a színház honlapján és facebook oldalán található a rendezvénnyel kapcsolatban.

Időpont: 2019. szeptember 21.
Helyszín: Miskolci Nemzeti Színház
További információk: www.mnsz.hu

(Esemény Menedzser)

  • 1
  • 2
  • 3
HiFI Show 2019