Nyomtatás

V. Újbudai EgészségPART, 2019. szeptember 22.

2019-09-11 317

egszsegpartA Feneketlen-tó partján immár hagyománnyá vált, hogy ősszel az egészségé a főszerep. Idén szeptember 22-én is számos program várja a családokat, melyek játékos formában az egészségtudatos életmód három legfontosabb területét mutatják be a látogatóknak. Kiemelt szerepet kap a sport, a táplálkozás és a lelki egyensúly.

A prevencióra nagy hangsúlyt fektető eseményen számos egészségügyi szűrésen vehetnek részt az érdeklődők a Szent Kristóf Szakrendelő közreműködésével. Az Újbuda Önkormányzata szervezésében és a Fiatal Családosok Klubja támogatásával megvalósuló egész napos programot színpadi koncertek, interaktív gyermekprogramok, családi edzések színesítik.

A családi nap egy hangulatos Ringató foglalkozással indul majd, melyre a legkisebbeket és szüleiket várjuk, majd Schobert Norbi tornáztat meg mindenkit. A nap folyamán koncertet ad még a vidám hangulatot varázsoló Farkasházi Réka és a Tintanyúl, valamint a népszerű Kolompos együttes is. Vidámság, móka, mozgás és sok ajándék vár mindenkit a Feneketlen tó partján!

Az esemény ingyenes, de a már hagyománnyá vált pecsétgyűjtő játékhoz előzetes regisztráció szükséges.

Időpont: 2019. szeptember 22.
Helyszín: Budapest, Feneketlen-tó
További információk: facebook.com

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek