Nyomtatás

Színházak Éjszakája 2019. szeptember 21.

2019-09-11 270

szinejsz“TE MIT VISZEL MAGADDAL?” Ez a mottója az idei Színházak Éjszakájának, amely során 34 teátrum várja izgalmas, csak ezen az estén látogatható programjaira a karszalaggal rendelkező nézőket. 2019-ben a Magyar Dráma Napján, vagyis szeptember 21-én, szombaton futhatsz majd versenyt az idővel, és gyűjtheted be minél több színház eseményén az élményeket.

A mottó erre is utal: ezen a különleges éjszakán olyan kalandokban lesz részed, amiket sokáig magaddal vihetsz Budapest Színházi Főváros kínálatából. Ebben az évben is az a legfőbb cél, hogy a Színházak Éjszakája igazán közvetlenné tegye a közönség és az alkotók kapcsolatát. A szlogen pedig a későbbiek folyamán, az ez évi design kapcsán szintén játékosságra csábít majd.

Nyolcadik alkalommal is vonzó programkavalkáddal vár az évadnyitó színházi fesztivál, délutántól egészen másnap hajnalig. Nyílt próbákra, kulisszajárásokra, színházi várossétákra, közönségtalálkozókra, interaktív élményekre, afterparty-ra mindenképpen lehet számítani - ezek most már kötelező elemei a színházi élményektől hangos estének.

Időpont: 2019. szeptember 21.
Helyszín: több helyszínen
További információk: szinhazakejszakaja.hu

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek