2019. október 17., csütörtök - Hedvig

37. Lidl Balaton-átúszás, 2019. június 29.

balatonatuszA Balaton 2019-ben is ugyanott vár, a táv változatlan, ezúttal is az északi partról úszhatsz a délire, vagyis révfülöpi csobbanással 5,2 km megtétele után Balatonbogláron érhetsz majd partot. A távot szabadon választott úszásnemben lehet teljesíteni, bárki nevezhet, akinek egészségi állapota azt megengedi. Rajthoz állni csak orvosi igazolással lehet.

Ha nincs orvosi igazolásod, a helyszínen megvizsgáltathatod magad.

Az 5.2 km-es táv célzott felkészüléssel minden kalandvágyó, úszni tudó ember számára leküzdhető. 2019-ben kifejezetten az átúszás sikeres teljesítését megcélzó, ingyenes online edzéstervvel segítjük felkészülésedet. Az edzésprogramot Garas Attila triatlonedző jegyzi, és a linkre kattintva bármikor bekapcsolódhatsz.

A Balaton-átúszás élményét bátran ajánljuk olyan amatőr sportolóknak is, akik korábban még nem próbálták azt, vagy nem vettek részt hasonló igénybevételt jelentő sporteseményen. Az 5,2 km-s úszófolyosó mentén 50 méterenként vitorlások és egyéb vízi járművek garantálják a versenyzők biztonságát. Aki elfárad, bármikor megpihenhet.

Időpont: 2019. június 29.
Helyszín: Révfülöp
További információk: balaton-atuszas.hu

(Esemény Menedzser)

  • 1
  • 2
  • 3
HiFI Show 2019