Nyomtatás

Dog Beach Fest – Kutyák és gazdik hétvégéje, 2019. június 29.

2019-06-03 730

dogEzen a nyáron minden kutya kedvelőt és gazdáját várják egy izgalmas hétvégi programra. A helyszínen természetesen kutyás programok kerülnek megszervezésre, amelyen mindenki kellemesen kikapcsolódhat. A kutyás strandon egész nap folynak az izgalmas programok, amelyek a kutyusoknak és gazdijuknak szól. A rendezvényen számtalan zenei programra is számítani lehet.

Az eseményen várhatóak még gyermekprogramok is, hiszen nem csak a nagy gazdiké a világ. A színpadi fellépéseket a Vigadó téren lehet megtekinteni.

Azoknak ajánljuk ezt a különleges programot, akik igazán szívükön viselik kutyusok sorsát és fontos számukra, hogy a kis kedvenc is összefusson barátaival. Megismerkedjen más kutyusokkal, esetleg egy jót hancúrozzon társaival. Érdemes az egész családnak a helyszínre kilátogatni, hiszen minden program úgy lett összeállítva, hogy a kikapcsolódás fergeteges legyen.

Időpont: 2019. június 29.
Helyszín: Fonyód
További információk: fonyodinyar.com

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek