Nyomtatás

Nemzetközi Harcászati és Military Fesztivál, 2019. június 1-2.

2019-05-03 827

hadaszatiEzen a rendezvényen minden elérhető lesz, ami a harcászat és a military kedvelőinek szükséges. Több napon keresztül hódolhatnak szenvedélyüknek a látogatók. Az I. világháború 100. évfordulójára emlékeznek meg idén a szervezők a programmal, amelyre több érdeklődőt is várnak. Itt lesz minden, ami a hagyományőrzéssel kapcsolatos.

Katonai parádék, gyermeknap, katonai indulók, fúvós zenekarok előadásai, harcászati játék szimulátorok és még hosszan sorolhatnánk mi minden vár az érkezőkre. A gyerekeknek különleges katonai programokkal is kedveskednek.

A felvonulások mellett első világháborús filmvetítések is lesznek valamint makett show is megrendezésre kerül. A városban természetesen érdekes előadások valamint közelharci bemutatók és díszszemle is megrendezésre kerül. Minden military kedvelőt várnak a helyszínre a szervezők, ahol ételben és italban sem lesz hiány.

Ilyen volt a tavalyi:

Időpont: 2019. június 1-2.
Helyszín: Kunszállás
További információk: hmfest.hu

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek