Nyomtatás

Borsodi Fonó Folkfesztivál, 2019. június 8-9.

2019-04-23 1192

fonoA Borsod- Abaúj- Zemplén megye bőséges rendezvénysorozatokat tartogat a rendezvényekre látogatók közösségének. A népi hagyományokat, népzenéket bemutató eseménye is nagy látogatottságra tesz szert a miskolci programsorozata is. Melyet minden évben megtartanak, már több, mint húsz éve.

A nyári esemény több napon át várja a látogatókat, mely a világ és népi zenéket felvonultató rendezvényét tartja a Diósgyőri várban. Színvonalas és több műfajban megmutatkozó népi jellegek, hagyományok mutatják be a vendégek számára a bőséges hazai értékeket egy csokorba összegyűjtve és felkínálva.

A Diósgyőri vár mesés hangulata és festői környezete garantálja a kellemes közérzet biztosítását, az autentikus magyar népzene nem is kerülhetne szebb helyszínre felsorakoztatva. Egész napos programok minden korosztály számára. Kézműves vásárok, foglalkozások is várják a folklór érdeklődőit.

Időpont: 2019. június 8-9.
Helyszín: Miskolc
További információk: diosgyorivar.hu

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek