Nyomtatás

Vasra Magyar! 2019. március 23.

2019-02-12 404

mociAz év első RideRight rendezvénye. Március havának huszonharmadik napján, viszkető tenyerű vaslovasok közössége meghív téged egy egész napos nyargalásra. A látogatás kötelező minden vashiányban szenvedő egyén számára. Legyél lány vagy fiú, lazulós cruiserista, döntögetős speedmotoros, országokat átszelő tourista, vagy városi vagány. Ha tudsz tartani egy 100-as tempót ne hagyd ki ezt a napot.

Túránk a Lánchídon a világ egyik, de a mi szívünknek mindenképp legszebb hídján át veszi kezdetét. Az alagúton át haladva elindulunk Budakeszi, Páty, Zsámbék útvonalon. Bajna után az ország egyik legjobb szerpentinjén vezet át utunk. Tarjánról a Gerecse lankáin keresztül közelítjük meg Tatát, ahonnan a Melegeshegy présházai, és szőlőtőkéi között megérkezünk a pazar kilátás, a borok és a finom étkek hazájába. Egy finom ebéd, és egy jóleső beszélgetés után a Duna mellett haladva Szent István királyi városában Esztergomban állunk meg, majd nagyjából fél óra elteltével indulunk az ország szakrális központjába, a Pilisbe Dobogókőre. Túránk végállomása, Budapest északi részén, az M0-ás autóút végénél található bevásárló központ.

Időpont: 2019. március 23.
Helyszín: Lánchíd pesti hídfője alatt a rakparton
További információk: rideright.hu

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek