2018. november 16., péntek - Ödön

Méz- és Mézeskalács Nemzetközi Fesztivál, 2018. december 7-9.

mezeskalacsImmár ötödik alkalommal rendezik meg december 7. és 9. között Gyulán a Nemzetközi Méz- és Mézeskalács Fesztivált.Petrucza Zoltán szervező elmondta, a fesztivál célja a magyar termelői méz propagálása, valamint megismertetése a fogyasztókkal.Többek között gasztronómiai versenyekkel, vásárral, mézkóstolóval, valamint gyermekműsorokkal várják az érdeklődőket.

A nyitónap leglátványosabb eseményének az országos mézlovagrendek, valamint a helyi lovagrendek fáklyás felvonulása ígérkezik. A menet a polgármesteri hivataltól a gyulai várig tart, ahol mézet, pálinkát és bort kóstolhatunk, majd pedig mézes szaunavarázs kezdődik a Gyulai Várfürdőben.

Szombaton a szakmai rendezvényeké a főszerep. hallhatunk többek között a magyar méhészet aktualitásairól, az alacsonykeretes rakodókaptáros nagyüzemi méhészkedésről, a mézvizsgálatok tapasztalatairól és a környezetterhelési monitoringvizsgálatok legújabb eredményeiről is. A fesztivál ezen napján nemcsak a látogatóknak szerveznek vásárt, hanem a méhészeknek is, akik a különféle méhészeti eszközöket szerezhetnek be.

Vasárnap, 9-én szórakoztató, gasztronómiai és kézműves programokkal kedveskednek a fesztivál vendégeinek.

Időpont: 2018. december 7-9.
Helyszín: Gyula, Több helyszínen
További információk: gyulaihirlap.hu

(Esemény Menedzser)

 

 

  • 1
  • 2
  • 3

Black TOOL Friday!

 
Tudtad???
 

A fekete péntek, vagy Black Friday a hálaadást követő péntek elnevezése az Egyesült Államokban, mely ott a hagyományos bevásárlási szezon kezdete. 1966 óta használják a Black Friday elnevezést, melynek használata 2009-re vált általánossá világszerte. Mivel a hálaadás az Egyesült Államokban november negyedik csütörtöke, ezért a Black Friday mindig november 23-29. közé esik, a
 

TERMESZ Szerszámház Budaörsnél pedig
November 23-án pénteken lesz!!!!


 Már reggel 8.00 órától, egészen 18.00 óráig várlak a Black Friday napon a Termesz Szerszámházban!
 
Keresd a Black Friday emblémát az üzletben lévő termékeken, mi pedig azonnal érvényesítjük az akár 50% kedvezményt!!!!!!!

 

TERMESZ SZERSZÁMHÁZ

2040 Budaörs, Károly király u.27/A.

www.termesz.hu

 

E kupon kinyomtatásával, kedvezménnyel vásárolhatsz 2018. november 23-án  a nyitvatartási idő alatt, az üzletben lévő termékekre! A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, az akciós termékekre nem érvényes, és nem meghosszabbítható! Készpénzre nem váltható!

Kockázol, vagy kockáztatsz?!


Ugyan idén november 13-a nem péntekre esik, de azért a szerencsét, és a kedvezményt nem engedjük elszaladni.

A játék lényege, hogy választhatsz a fix 10%, vagy a három kockával dobható, maximum 18%-os kedvezmény közül.

Mindenkinek egy lehetősége van a dobásra, ami minimum 3%, vagy a maximum 18%, vagy a fix10%. A döntést a Te kezedbe adjuk, de utólagosan már nem lehet választani a fix 10%-os kedvezményt.

Genius szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban!

 
Vagy kockázol, vagy kockáztatsz!

 
Gyere el üzletünkbe 2018. november 13-án kedden, és ragadd meg a szerencsédet a kockákkal.
 
Az üzletben található összes termékre érvényes a kedvezmény, kivéve a már akciós, és kedvezményes árú termékeket! A kedvezményt a számla végösszegéből vonjuk le. A kedvezmény készpénzre nem váltható, későbbi vásárlás során nem érvényesíthető, és kizárólag 2018. november 13-án 8.00 és 17.00 óra között vehető igénybe.


Addig is tekintsd meg a
GENIUS új GT-19 nagykatalógusát!
►►

 


 TERMESZ SZERSZÁMHÁZ

2040 Budaörs, Károly király u.27/A.

www.termesz.hu