2018. november 14., szerda - Aliz

KR4FT - IV. Kraft Sörfesztivál, 2018.szeptember 14 - 16.

kraftsorTokenes rendszerrel, főzdelátogatással, élőzenével és külföldi sörfőzdékkel, de változatlan koncepcióval tér vissza Főzdeparkba a IV. Kraft Sörfesztivál. A háromnapos összejövetelre a belépés ingyenes, kötelező pohár nincs. Összesen 17 hazai és külföldi főzde 100 söre lesz kóstolható szeptember 14 és 16. között, hol máshol, mint a budapesti Főzdeparkban...

...a régi sörfőzde, illetve konzervgyár területén; a hazai sörfőzdék tágasra nyitják kapuikat a nagyközönség előtt, míg a régiós főzdék is személyesen érkeznek csapolni a saját - eddig itthon nem elérhető - söreiket a ? Budapest Beer Week ? tripla standja mögé.

Szokás szerint nem lesz belépő ✖, kötelező pohárvásárlás ✖, minimum fogyasztás ✖, vagy fizetős wc ✖, ellenben a kraft sörökön túl food truck ✔, édesség ✔, alkoholmentes ital ✔, kávé ✔ és koktél ✔ opciókkal is készülünk, illetve lesznek ingyenes főzdetúrák ✔, itt debütáló főzetek ✔ és élő fellépők ✔ mindhárom nap. Újdonság viszont, hogy a műanyag poharakat száműztük a fenntarthatóság jegyében, fizetni pedig tokenekkel lehet majd a sörökért, melyeket a helyszínen lehet nem csak készpénz, de kártya ellenében is beszerezni. A főzdék, a sörsor, a kitelepülők és a fellépők is hamarosan is részletesen bemutatásra kerülnek...

Találkozunk a Maglódi út 47. alatt? Nem kérdés. Jön a család és a kutya is? Mondat végén - kérdőjel helyett - pont. Cimborák is meg vannak hívva? A választ már tudjátok, csak nyomjátok a gombot.

Helyszín: Főzdepark, Maglódi út 47.
Időpont: 2018. szeptember 14-16.
További információ: beerporn.hu

  • 1
  • 2
  • 3

Black TOOL Friday!

 
Tudtad???
 

A fekete péntek, vagy Black Friday a hálaadást követő péntek elnevezése az Egyesült Államokban, mely ott a hagyományos bevásárlási szezon kezdete. 1966 óta használják a Black Friday elnevezést, melynek használata 2009-re vált általánossá világszerte. Mivel a hálaadás az Egyesült Államokban november negyedik csütörtöke, ezért a Black Friday mindig november 23-29. közé esik, a
 

TERMESZ Szerszámház Budaörsnél pedig
November 23-án pénteken lesz!!!!


 Már reggel 8.00 órától, egészen 18.00 óráig várlak a Black Friday napon a Termesz Szerszámházban!
 
Keresd a Black Friday emblémát az üzletben lévő termékeken, mi pedig azonnal érvényesítjük az akár 50% kedvezményt!!!!!!!

 

TERMESZ SZERSZÁMHÁZ

2040 Budaörs, Károly király u.27/A.

www.termesz.hu

 

E kupon kinyomtatásával, kedvezménnyel vásárolhatsz 2018. november 23-án  a nyitvatartási idő alatt, az üzletben lévő termékekre! A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, az akciós termékekre nem érvényes, és nem meghosszabbítható! Készpénzre nem váltható!

Kockázol, vagy kockáztatsz?!


Ugyan idén november 13-a nem péntekre esik, de azért a szerencsét, és a kedvezményt nem engedjük elszaladni.

A játék lényege, hogy választhatsz a fix 10%, vagy a három kockával dobható, maximum 18%-os kedvezmény közül.

Mindenkinek egy lehetősége van a dobásra, ami minimum 3%, vagy a maximum 18%, vagy a fix10%. A döntést a Te kezedbe adjuk, de utólagosan már nem lehet választani a fix 10%-os kedvezményt.

Genius szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban!

 
Vagy kockázol, vagy kockáztatsz!

 
Gyere el üzletünkbe 2018. november 13-án kedden, és ragadd meg a szerencsédet a kockákkal.
 
Az üzletben található összes termékre érvényes a kedvezmény, kivéve a már akciós, és kedvezményes árú termékeket! A kedvezményt a számla végösszegéből vonjuk le. A kedvezmény készpénzre nem váltható, későbbi vásárlás során nem érvényesíthető, és kizárólag 2018. november 13-án 8.00 és 17.00 óra között vehető igénybe.


Addig is tekintsd meg a
GENIUS új GT-19 nagykatalógusát!
►►

 


 TERMESZ SZERSZÁMHÁZ

2040 Budaörs, Károly király u.27/A.

www.termesz.hu