Nyomtatás

VIII. Food Truck Show, 2018. szeptember 7-9

2018-09-02 1186

foodtruckshowSzeptemberben nemcsak az iskola kezdődik, hanem az őszi lóversenyszezon is itt a Kincsem Parkban. Mindenki hazaér a nyaralásból, a gyerekek beülnek az iskolapadba, de még olyan szép az idő, hogy kár lenne kihagyni egy vidám falatozással és izgalmas versenyekkel teli szabadtéri fesztivált.

Egyre népszerűbbek a minőségi ételeket kínáló food truckok. A Magyar Street Food Egyesület már 150 ​ellenőrzött minőségű büfékocsit tart számon az országban, ezekből körülbelül 50 autó kínálatát lehet majd végigkóstolni a Kincsem Parkban. Különböző országok nemzeti ételeivel bővítették a palettát: a Nata portugál pastes-t, a Bao Box ázsiai gőzölt tésztát, a Food Maffia pedig jellegzetes kubai szendvicseket készít. A változatos alapanyagokból készülő ételek mellett kézműves szörpökkel, sörökkel, pálinkákkal és borokkal olthatják majd szomjukat a vendégek.

A háromnapos esemény a péntek esti  ügető- és agárversenyekkel kezdődik.

Szombaton 14 órától indulnak az ügetők. A fő versenyek a Marschall József emlékére szervezett sprintverseny és a hosszútávú Hungária Díj.

Vasárnap kiváló telivérek mérik össze tudásukat a hosszútávú Kincsem Díjban, a középtávú Aperianov Zakariás emlékverseny – Imperiál Díjban és a rövidtávú Overdose Díjban. Utóbbiban a tervek szerint starthoz áll a veretlen Tour to Paris is, akit sokan Overdose-hoz hasonlítanak.

Időpont: 2018. szeptember 7-9
Helyszín: Kincsem Park
Információ: kincsempark.hu

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek